Следва

17 години по-късно: Влюбените Катрин и Майкъл

Биологичната майка на щерката на Анджелина си я иска обратно?

"Моля ви, дайте ми да поговоря с дъщеря си"...

Други преди 7 години

"Моля ви, дайте ми да поговоря с дъщеря си"

Това са думите на Ментауаб Дауит Лебисо - биологичната майка на дъщерята на Анджелина Джоли.

Оказва се, че 31-годишната етиопка има желание да се запознае с 12-годишната си наследница и да й обясни, че е трябвало да я даде за осиновяване, заради невъзможността да се грижи за нея.

"Искам Захара да знае, че съм жива и че може да се запознае с мен. Не си я искам обратно, просто искам да ме познава и от време на време да се чуваме по телефона", казва Ментауаб, която едва преживява в Етиопия.

31-годишната Лебисо забременява след изнасилване и е принудена да даде бебето си приют. Към днешна дата етиопката няма други наследници и именно поради тази причина иска отчаяно да се свърже с дъщеря си.

Припомняме, че през 2005 година Анджелина Джоли осинови първото си дете - етиопчето Захара. Тогава на актрисата й е казано, че малкото момиченце е сираче, тъй като родителите й са починали от СПИН.


През 2007 година се разбра, че биологичната майка на Захара е жива, защото напористи журналисти я намериха. Приликата между Ментауаб и дъщеря й е видима.

За момента официалният говорител на Анджелина Джоли все още отказва да говори по повод желанието на 31-годишната Лебисо да се свърже отново с дъщеря си. Не се знае дали актрисата ще позволи подобно нещо и дали въобще самата 12-годишна Захара ще иска да се види с майка си.

Въпреки това Ментауаб споделя: "Анджелина е повече майка на Захара отколкото аз някога ще бъда. Тя й даде всичко за което мога да си мечтая и много й благодаря!"


More Други