Blorange??? Може!

Oчевидно най-новият хит-тренд за 2017г. се оказва новичкият цвят blorange!...

Миналата година донесе със себе си десетки различни нюанси на цветове за коса – от ягодово русо в разгара на сезона на дините, до тъмно русо през есента и дори донесе нова ексцентрична разновидност на така популярното ombré – коса на пиксели!…

Но очевидно най-актуалният тренд за 2017г. се оказва новичкият цвят blorange! Едва прескочихме средата на януари, а целият интернет пощурява по blorange hair!

Приятният портокалов цвят е сътворен от знаменитата коафьорка Алекс Браунсел – съосновател на Bleach London и моделът Джорджия Мей Джагър.


Джорджия Мей Джагър

Джорджия Мей се похвали с новия си цвят в Instagram още преди 4 месеца, но прелестният нов нюанс набира все повече популярност в нета.

И вероятно вече сте се досетили, че думата произлиза от комбинация между думите blood и orange. И ако някои вече са се осмелили да боядисат косата си в истинския нюанс на цитрусовия плод, други предпочитат леко отмит цвят „портокал”, който повече наподобява праскова. Мнозина го оприличават с ягодово русо, но в него има малко повече червенина и се доближава повече до оранжевия оттенък.

Коментари: 0

За да коментираш, е необходимо да влезеш в профила си. Ако все още нямаш такъв, използвай линка "Регистрация" по-долу.