Следва

Крадем визии: Небрежният athleisure стил на Джиджи Хадид

Новите колекции: Gucci Pre-Fall 2017

Почеркът на Алесандро Микеле се запазва в същата естетика и за Pre-Fall колецията 2017 на Gucci. Разпознаваем и почти нереален, той отново води към фантастичните животни...

All fashion преди 7 години

Почеркът на Алесандро Микеле се запазва и характерната му дизайн естетика се улавя ясно и в Pre-Fall колецията 2017 на Gucci. Разпознаваем и почти нереален, той отново води към фантастичните животни: пантери,огнедишащи дракони, бродирани зайчета и котки. Като последните ни навяват мисли, че мини трендът, възникнал през 2016-та, ще се задържи и през настоящата модна година.

Всички тези силно декорирани апликации и декорации са само част от мотивите, които Микеле умело прокарва в поредната си колекция за италианската къща. Пренаситена и многопластова, в нея намират място всякакви чудати и на пръв поглед несъвместими елементи, събрани сякаш от различни светове, но въпреки това сливащи се в пълен синхрон тук, в тази колекция и под това ръководство.

Основният контраст в line up-а е този между "спортното" облекло, съчетано по кичозен и много Gucci маниер, и вечерните пищни рокли с подчертано ретро звучене. При принтовете ясно се открояват 60-те години като вдъхновение, а при начина на комбиниране забелязваме микс от американски стил и бохо настроение - колежански блейзъри, преувеличената Gucci логомания и ефирните макси рокли с къдри.

More All fashion

Аксесоарен флирт: тези 9 модела

All fashion преди 2 дни

И нека сезонът на слънчевите очила, освен да започне, да приеме точно определени форми и окраски: сърца, цветя, животински щампи. Най-добрите модели на Лято 24 следват, като гарантираме, че ще издигнат на друго ниво всяка визия, дори и най-семплата.