Следва

Крадем визии: Небрежният athleisure стил на Джиджи Хадид

Новите колекции: Gucci Pre-Fall 2017

Почеркът на Алесандро Микеле се запазва в същата естетика и за Pre-Fall колецията 2017 на Gucci. Разпознаваем и почти нереален, той отново води към фантастичните животни...

All fashion преди 7 години

Почеркът на Алесандро Микеле се запазва и характерната му дизайн естетика се улавя ясно и в Pre-Fall колецията 2017 на Gucci. Разпознаваем и почти нереален, той отново води към фантастичните животни: пантери,огнедишащи дракони, бродирани зайчета и котки. Като последните ни навяват мисли, че мини трендът, възникнал през 2016-та, ще се задържи и през настоящата модна година.

Всички тези силно декорирани апликации и декорации са само част от мотивите, които Микеле умело прокарва в поредната си колекция за италианската къща. Пренаситена и многопластова, в нея намират място всякакви чудати и на пръв поглед несъвместими елементи, събрани сякаш от различни светове, но въпреки това сливащи се в пълен синхрон тук, в тази колекция и под това ръководство.

Основният контраст в line up-а е този между "спортното" облекло, съчетано по кичозен и много Gucci маниер, и вечерните пищни рокли с подчертано ретро звучене. При принтовете ясно се открояват 60-те години като вдъхновение, а при начина на комбиниране забелязваме микс от американски стил и бохо настроение - колежански блейзъри, преувеличената Gucci логомания и ефирните макси рокли с къдри.

More All fashion

От ципа на Ема Стоун на Оскарите до ципа като символ на независимост

All fashion преди 21 часа

След широко обсъждания фатален цип на роклята, която Ема Стоун беше избрала за Оскарите, се връщаме назад във времето, за да разберем какво общо имат Първата световна война, детска реклама, Елза Скиапарели и Емил Хермес със „закопчаването на кукички за обувки“.

Техни височества Обувките, ревюта Есен/Зима 2024

All fashion преди 1 ден

Вълнението от модния месец отминава бавно и блажено: след като седмици наред пистите бяха сцена за развихреното въображение на най-великите дизайнери на нашето време, следите в съзнанието ни са все още ярки.