Следва

Абитуриентка получи Орлин Павлов за кавалер

Богдан Русев с нови три приказки от Белегаст

В 19 часа, вчера, в клуб “Библиотеката” се състоя едно от хубавите събития, които привличат хората, почитатели на...

Events преди 14 години

В 19 часа, вчера, в клуб “Библиотеката” се състоя едно от хубавите събития, които привличат хората, почитатели на съвременната българска литература.

Проливният дъжд, който се изсипа минути преди началото, успя да промени само мястото , но не и самата случка, защото тя беше свежата глътка от вълшебни думички, които в умелото си преплитане, накараха всеки един от нас да притаи дъх в очакване на следващия поток от слова.

Богдан Русев е автор на книгите "Електрочакра", "Вълшебна нощ", "Ела при мен", "Къщата", а от "12 приказки от Белегаст" от 2004-та, който въпреки подвеждащото си заглавие, всъщност е доста зрял, се случи и новото издание "12 приказки от Белегаст + 3 нови приказки от света на Лора Фей".



В книгата са включени три непубликувани досега “приказки от света на Лора Фей”, а в ролите си на шест принцеси влязоха небезизвестни журналистки и актриси, както и певицата Миленита.

Те прочетоха една след друга откъси от самата книга, докато галеха сетивата ни с харизматичното си присъствие. Издателството отново е Сиела, а книгата е на пазара от миналата седмица.

More from View Sofia

More Events

Изложбите в София: светско монументално изкуство или 125 години от рождението на Дечко Узунов

Events преди 1 месец

Дечко Узунов и днес продължава да привлича вниманието на изследователите с многобройните си творчески проявления. Освен в областта на изящното изкуство той се изявява и в монументалното. Разработва редица проекти в различни направления, вкл. стенописи, мозайки и витражи.