Следва

Кой ще облича Мелания Тръмп?

Големите победители от наградите People's Choice Awards

По червения килим на 43-та церемония по връчването на наградите People's Choice Awards, които се определят изцяло от публиката, се разходиха куп знаменитости от кино, музикалната и телевизионната сфера...

Други преди 7 години

По червения килим на 43-та церемония по връчването на наградите People's Choice Awards, които се определят изцяло от публиката, се разходиха куп знаменитости от кино, музикалната и телевизионната сфера.

Само част от тях обаче прибраха ценните статуетки. За най-добра актриса феновете избраха Дженифър Лоурънс, която така и не успя да присъства на звездното събитие.

Райън Рейнолдс грабна приза за най-добър актьор, а половинката му Блейк Лайвли също получи статуетка, но в категорията "Любима актриса в драматичен филм".

Сексапилната Джей Ло, която срази модните критици с убийствената си дълга черна рокля с диаманти, бе определена за любима актриса в ТВ криминална драма.

Джъстин Тимбърлек се качи на сцената на театър "Майкрософт" за да приеме статуетка за най-добър изпълнител, а Джони Деп стана "филмова икона".

С отличие на публиката си тръгнаха още: Риана, Робърт Дауни Джуниър, Марго Роби, София Вергара и други.

More Други