Следва

Използваме ли сухия шампоан правилно?

Революция в подмладяването: ДНК за по-млада кожа!

Какво бихте си помислили, ако някой ви каже, че може буквално да „заличите” онзи 1 час повече прекаран на слънце?...

Hair преди 7 години

Колкото и да звучи нелогично, сме напълно наясно, че в планината слънцето е много по-силно и се изгаря много по-лесно. А прекомерното излагане на слънце, както знаем, е една от основните причини по кожата да се появяват бръчки. И дори да сме по-големи привърженици на морето и лятото, то не пропускаме възможността да се порадваме и на зимните спортове в планината, когато ни се отдаде такава възможност, разбира се.

А какво бихте си помислили, ако някой ви каже, че може буквално да „заличите” онзи 1 час повече, прекаран на слънце? Или че можете да си върнете вида на кожата, която имахте преди 10 години? Е, може да се каже, че това не е просто сценарий за нов, научнопопулярен филм, а нещо напълно реално. А и кой не би дал всичко, за да изглежда по-млад?

Всичко започва от нещото, което прави всеки един от нас уникална личност – нашето ДНК! Д-р Роналд Мой – бивш президент на Американската Академия по Дерматология, Тихоокеанската Дерматологична Асоциация и бивш вице-президент на Фондацията за рак на кожата, е откривателят на DNA Renewal – линия за грижа за кожата, базирана върху DNA repair science, с която спечели Нобелова награда за химия през 2015г. – доста сериозно откритие, смеем да кажем!

Казано с по-прости думи, основната идея на продукта е да проникне по-дълбоко от повърхностния слой на кожата, за да се справи с проблемите на биологично ниво.

Продуктовата линия се фокусира върху два фактора: ДНК-възстановяващи ензими и растежен фактор. И двете са доказано по-ефективни от ретиноидите и антиоксидантите в редица научни изследвания. Извлечен от ботанични или морски материали, продуктът спомага на организма да засили собствените си възстановителни и лечебни процеси и съдейства за оздравяването и регенерирането на клетките по начина, по който сме го правили като по-млади – т.е. по-бързо.

Какво представляват ДНК-възстановяващите ензими?

Те служат за естествената защита на клетките срещу стареене и срещу вредата от слънчевите лъчи и колкото повече растем и остаряваме, толкова повече започваме да губим тези ензими.

Какво представляват растежните фактори… или още клетъчни активатори?

Стимулират растежа на кожата в рамките на нашите клетки, което увеличава продукцията на колаген, а това означава по-тонизирана, стегната и сияйна кожа! А с годините губим и от тях, за голямо съжаление...

Действието на този продукт се случва на молекулярно ниво и след използването му можем преспокойно да кажем „ЧАО” на бръчките, неравностите и обезцветяването на кожата.

В допълнение към продукта има хиалуронова киселина, кокосово масло и противовъзпалителни екстракти. С две думи, този продукт би бил от изключителна полза за всеки от нас, независимо колко суетни сме. Но това не означава, че може да спрем да се грижим за добрия и здрав вид на кожата си и само с помощта на един иновативен продукт да възвърнем младежкия и сияен вид на кожата – напротив! Колкото по-дълго време я поддържаме в здрав вид, толкова по-лесно ще можем да се справим с последствията от въздействието на годините и околната среда върху нейното състояние. А да се надяваме и че научните открития в тази сфера ще са все така в наша полза.

Продуктите DNA Renewal може да бъдат закупени на цени в диапазона от $28 до $480.

More Hair