Следва

Първата дама: Разсъждения по една /условна/ еволюция

Активна и в синхрон със себе си? Значи обичате!

Да бъдем In Sync, в синхрон със себе си и в същото време да живеем активно, е най-мъдрото и лековито действие, което абсолютно задължително в даден момент от живота си трябва да...

All About Life преди 7 години

Да бъдем In Sync, в синхрон със себе си и в същото време да живеем активно, е най-мъдрото и лековито действие, което абсолютно задължително в даден момент от живота си трябва да си причиним! И да не спираме след това! И колкото по-бързо осъзнаем невероятните последствия от сверяването на хода на стрелките на часовника ни с движенията на зъбчатите колелца в него, толкова по-скоро ще стигнем до резултати, в които лично касаещите ни време и щастие незабелязано ще се трансформират в разтегливо понятие.

Животът на мъжа и жената отдавна не е такъв, какъвто е бил преди десетки години – Той на работа, за да изкарва пари, Тя – вкъщи, за да гледа децата. Без да желаем да изпадаме в прекомерен, еманципиран феминизъм, ще отбележим видимото – в много отношения нежната половина от света е на ниво подобаващо с това на силния пол. Разбира се, че не си мерим п… перспективите с мъжете и много добре знаем, че има неща, които жената никога (или почти) не би могла да направи. Както и обратното. Така и трябва да бъде!

 

Но да си жена е титла, отговорност, призвание. И напоследък все повече забелязваме как почти всяка една дама, независимо от възрастта си, ежедневно: тича от вкъщи в офиса, изцежда енергията си в общуване с всякакви хора, балансира между работните и семейните отношения, (не) носи чуждите проблеми у дома, намира време за спорт, готви поне 3 пъти в седмицата, прави любов с половинката си (броят на сексуалните актове за същия период е спорадичен…), превръща се в кошче за душевни отпадъци за все още незадомените (или вече разведените) си приятел(к)и, разхожда домашния си любимец (визираме предимно кучета), пазарува за вкъщи и понякога за себе си, не пропуска да отбележи рождените дни на роднините на мъжа си, понеже той забравя тези малки подробности, премълчава болезнени истини и на полусъединител изрича напудрени лъжи в името на всеобщото благо, планира предстоящата семейна почивка, не на последно място обича и обгрижва с огромна любов децата си и като финал (може би?!?) - намира време да си почине и поспи…

Е, да, но всичко това изпива, изтощава и безкомпромисно изяжда сърцевината Й. И това поставя всяка една жена под стрес, прави Я изнервена и недостатъчна за самата Нея. Тя няма да спре да изисква от себе си (а неусетно и от заобикалящите я) все повече и повече, което би довело единствено до дисбаланс и нарушена хармония в отношенията между Нея и света… А както много добре знаем, нервна ли е жената вкъщи, нищо не е наред в семейството!

Затова, от вълшебната лаборатория на Danon, след стратегии и проучвания, са достигнали до извода, че всяка една уважаваща себе си дама трябва да: бъде напълно спонтанна и откровена в усещанията и действията си; опитва да води здравословен начин на живот, което означава пълна хармония между мислите и действията й; не забравя, че безсънието никога не се възвръща, затова, шеговито казано, е добре да си ляга в деня, в който е станала; винаги да търси и намира повод да благодари и прости; открадва време, за да остава насаме със себе си; опитва да бъде в синхрон с вътрешното си аз; бъде целомъдрена, спокойна, смирена и „над нещата”; вижда и връща любовта.
Затова: Господ е надарил Жената с такава сила, с която да може еднакво добре да изтърпи всяка болка и да плаче от неимоверна радост и щастие. Защото: Тя непрекъснато трябва да генерира любов и никога да не спира да обича. Но никога да не забравя, че е важно да обича партньора си, още по-важно е да обича детето си, но най-важното е първо да обича себе си!



И стигайки до тези екзистенции, от екипа на Danon създадоха вариация на млякото си, наречена In Sync, с която да бъдат в помощ на жените. И го представиха вече и на пазара с подкрепата на три прекрасни дами, в лицето на неповторимата и любима актриса Силвия Лулчева, излъчващата безкрайно щастие, фитнес-инструктор Лили Стефанова, омагьосващата с думите и гласа си психолог Мадлен Алгафари и много важната фигура в работилницата на киселото мляко Даниела Узунова, мениджър пазар на Danon, България. С обединеното помежду им желание и послание – да живеем здравословно и да спортуваме, да вярваме в способностите си и бъдем In Sync, в хармония със себе си.


Силвия Лулчева


Лили Стефанова


Даниела Узунова


Мадлен Алгафари

More All About Life

Tanqueray с нов продукт в България

All About Life преди 2 дни

Световноизвестната марка джин Tanqueray пуска нов продукт на българския пазар. Продуктът е изненада за мнозина, тъй като е безалкохолната алтернатива на Tanqueray London Dry и е създаден за безалкохолни коктейли със същия, неустоим вкус. Идеята на бранда е, че всеки може да се наслади на Tanqueray 0.0 без да прави компромис с вкуса.

Може ли чешмяната вода да съсипе кожата и косата ни

All About Life преди 6 дни

В обществото битува схващането, че някои видове чешмяна вода могат да повлияят негативно на кожата и косата ни, но преди да навлезем в дълбочината на въпроса, нека първо се попитаме къде се корени проблемът.