Истории от живота: Амал, жената, която опитоми Клуни

И ние точно като теб сме ужасно развълнувани, че Джордж и Амал чакат близнаци...

И ние, точно като теб, сме ужасно развълнувани, че Джордж и Амал чакат близнации вече го виждаме... как след около 25 години Клуни-тата и близнаците на Бионсе и Джей Зи вдигат пищна сватба и стават най-перфектните двойки в света.

Шегата настрана! Честито на любимците Джордж и Амал!Защото знаем, още от момента, в който обявиха, че се обичат, че ще са най-прекрасните родители на света.

Романтичната приказка на "вечния ерген на Холивуд" и красивата адвокатка започва през септември 2013 година, когато общ познат ги запознава по време на благотворително събитие. "Беше любов от пръв поглед", признава самият Клуни след като през октомври, да сме точни 24-ти, официално обявява, че Амал е жената до него.

Оказва се обаче, че да се докопа до среща с чаровната ливанка не му е много лесно. В началото Амал категорично отказва да излезе с него, защото го смята за прекалено префърцунен мъж с богат списък от жени. Клюките носят, че Джордж се опитва да "забие" брюнетката с много безумен мейл, който гласи: "Мисля, че най-горещият мъж на света трябва да се срещне с най-горещата адвокатка по човешки права"... Ууу, колко cheesy, нали?

Затова никак не е изненадвщо, че Аламудин, каквато е моминската фамилия на Амал, отказва на Джордж цели ДВА пъти. В крайна сметка смуглата хубавица приема третото предложение за вечеря на Клуни, откъде практически тръгва всичко!

Коментари: 0

За да коментираш, е необходимо да влезеш в профила си. Ако все още нямаш такъв, използвай линка "Регистрация" по-долу.