Следва

Нацупената Ирина продължава да се крие

Истории от живота: Амал, жената, която опитоми Клуни

И ние точно като теб сме ужасно развълнувани, че Джордж и Амал чакат близнаци...

Други преди 7 години

И ние, точно като теб, сме ужасно развълнувани, че Джордж и Амал чакат близнации вече го виждаме... как след около 25 години Клуни-тата и близнаците на Бионсе и Джей Зи вдигат пищна сватба и стават най-перфектните двойки в света.

Шегата настрана! Честито на любимците Джордж и Амал!Защото знаем, още от момента, в който обявиха, че се обичат, че ще са най-прекрасните родители на света.

Романтичната приказка на "вечния ерген на Холивуд" и красивата адвокатка започва през септември 2013 година, когато общ познат ги запознава по време на благотворително събитие. "Беше любов от пръв поглед", признава самият Клуни след като през октомври, да сме точни 24-ти, официално обявява, че Амал е жената до него.

Оказва се обаче, че да се докопа до среща с чаровната ливанка не му е много лесно. В началото Амал категорично отказва да излезе с него, защото го смята за прекалено префърцунен мъж с богат списък от жени. Клюките носят, че Джордж се опитва да "забие" брюнетката с много безумен мейл, който гласи: "Мисля, че най-горещият мъж на света трябва да се срещне с най-горещата адвокатка по човешки права"... Ууу, колко cheesy, нали?

Затова никак не е изненадвщо, че Аламудин, каквато е моминската фамилия на Амал, отказва на Джордж цели ДВА пъти. В крайна сметка смуглата хубавица приема третото предложение за вечеря на Клуни, откъде практически тръгва всичко!

Актьорът е толкова лудо влюбен в половинката си, че й предлага брак едва след няколкомесечна връзка. "Планувах всичко, но определено не си го представях както се случи. Амал точно се беше прибрала от Лондон, а аз бях сготвил романтична вечеря. Паднах на едно коляно, а тя реагира много странно, все едно нищо не се случва. Каза ми само: "Това е пръстен", сякаш може би не осъзнаваше какво се случва", издаде преди време Джордж в интервю.

Преди да каже "Да", Амал държи Клуни в напрежение. "Да получа отговор ми отне около 25 минути!", искрен е той. Явно и адвокатката е в тотален шок, в какъвто е и целия свят, след като двамата обявяват годежа си. Според клюките, платиненото бижу, с което Джордж предлага съцето си на Амал струва около 800 хиляди долара и е украсено със 7-каратов диамант.

Абсолютно незабравима остава репликата, с която Джордж разби, но умили сърцата на всички живи жени по света: "На 52 години открих любовта на живота си и съм много, много щастлив"

Както и заветният ден, в който преди две години Амал заменя именитата фамилия Аламудин с легендарната на съпруга си - Клуни.
Красивата адвокатка сразява целия свят, успявайки фино и тихомълком да убеди "вечният ерген на Холивуд" да каже гласно заветното "Да".

По всички личи, че великолепният Джордж има супер сериозни намерения и си пада дотолкова по неизвестното до онзи момент момиче, че  вижда в него майка на децата си. Факт, брюнетката е умна, красива, начетена, успяла, може да изредим още куп епитети.

Освен това госпожа Клуни е синоним на моден усет, елегантност и умение да извлече максимума, обличайки и представяйки се публично, и редовно успява да ни накара благородно да й завидим на безупречния маиер на обличане и поведение. 

Амал се ражда в Бейрут, Ливан, но израства в Бъкингамшир, тъй като семейството й решава да избяга от цивилната война в родната страна и емигрира във Великобритания.

Въпреки че е отгледана в голямо семейство, със сестра и двама братя, Аламудин расте в тотален лукс, защото фамилията й никак не страда от липса на финанси. Баща й, Рамзи Алам Удин, притежава агенция за пътувания, а мама Бария Микнас е журналист и основател на ПР агенция, която се занимава с публична фотография и организиране на събития за звезди и известни личности.

Завършва изцяло девическа гимназия, а по време на обучението си в St.Hugh's College в Оксфорд печели куп награди и поощрения. През 2000 година се сдобива с бакалавърска степен по Юриспруденция (теория и философия на правото). Говори свободно арабски, френски и английски език.

Дотук никакви прилики с всичките бивши на Джордж, все модели и актриси, нали?

Амал е специализиран адвокат в международното право, правата на човека, екстрадиция и наказателното право. Именно тя представлява Джулиан Асанж, основателят на WikiLeaks, в битката срещу екстрадирането му в Швеция.

Госпожа Клуни съветва цели правителства в областта на международното право, съветник е на Сирия и специалния пратеник на ООН - Кофи Анан, и разследва използването на безпилотни самолети в операции за борба с тероризма. Красивата брюнетка може да се похвали, че подпомага най-известните съдебни състваи в света, както и че е юрисдически съветник на краля на Бахрейн. Амал представлява клиентите си пред Международния наказателен съд, Международния съд, Европейския съд по правата на човека, както и в местните съдилища във Великобритания и САЩ.

Тя вече обучава съдии, държавни служители и следователи на ООН по международното наказателно право и правата на човека, както и полицейските сили в Персийския залив. Не стига това, ами в натоварения си работен график Амал включва и написването на няколко книги, посветени на международното наказателно право, като отделя време и да преподава и изнася лекции в титулувани учебни заведения.

Въпреки че животът й може да изглежда много далеч от блестящия шоубизнес свят на Джордж Клуни, двамата определено имат общи неща.

Подобно на Амал, Джордж отдавна проявява интерес към въпроси, засягащи правата на човека. Помните ли какво внимание обърна на хуманитарната криза в Дарфур?

Той е един от най-желаните, спретнати и известни мъже в света, а тя е една от най-горещите адвокатки, като редовно печели делата си. Както се казва: It's a match made in heaven!

More Други