Следва

Уикенд в Instagram

Мелания Тръмп копира Джаки Кенеди

Вече е официален факт - Мелания Тръмп е новата Първа дама на САЩ!...

Други преди 7 години

Вече е официален факт - Мелания Тръмп е новата Първа дама на САЩ!

За дните, в които съпругът й Доналд встъпи в длъжност екс моделът избра доста стилни тоалети, които обаче предизвикаха не малко коментари.

За дневната си визия Мелания заложи на модерна рокля в бебешко синьо дело на Ralph Laurent, която комбинира с кожени ръкавици и обувки на висок ток в същия нюанс.

Мнозина обаче обвиниха госпожа Тръм в плагиатство, тъй като през 1961 година на същия ден друга Първа дама - Джаки Кенеди, се появи с аутфит в бебешко синьо. Освен това, яката на тоалета на Мелания подозрително напомня на друг тоалет на съпругата на Джон Кенеди.

Очевидно предизвиквайки сравнение с Джаки, Мелания има желание американският народ да я приеме в положителна светлина и да повярва на твърденията й, че "Ще направим Америка велика отново!".

За традиционния вечерен бал красивата словенка пък заложи на бяла рокля дело на дизайнера Herve Pierre - бивш креативен директор на лейбъла Каролина Ерера. Дизайнът на тоалетът Мелания измислила сама, като държала задължително да е в бяло за важната вечер.

Припомняме, че е неписана традиция на балът по случай встъпването в длъжност на новия президент Първата дама винаги да е в бял тоалет. На снимката долу виждаме Джаки Кенеди, Нанси Рейгън, Мишел Обама и новата Първа Мелания.


More Други