Мелания Тръмп копира Джаки Кенеди

Вече е официален факт - Мелания Тръмп е новата Първа дама на САЩ!...

Вече е официален факт - Мелания Тръмп е новата Първа дама на САЩ!

За дните, в които съпругът й Доналд встъпи в длъжност екс моделът избра доста стилни тоалети, които обаче предизвикаха не малко коментари.

За дневната си визия Мелания заложи на модерна рокля в бебешко синьо дело на Ralph Laurent, която комбинира с кожени ръкавици и обувки на висок ток в същия нюанс.

Мнозина обаче обвиниха госпожа Тръм в плагиатство, тъй като през 1961 година на същия ден друга Първа дама - Джаки Кенеди, се появи с аутфит в бебешко синьо. Освен това, яката на тоалета на Мелания подозрително напомня на друг тоалет на съпругата на Джон Кенеди.

Очевидно предизвиквайки сравнение с Джаки, Мелания има желание американският народ да я приеме в положителна светлина и да повярва на твърденията й, че "Ще направим Америка велика отново!".

За традиционния вечерен бал красивата словенка пък заложи на бяла рокля дело на дизайнера Herve Pierre - бивш креативен директор на лейбъла Каролина Ерера. Дизайнът на тоалетът Мелания измислила сама, като държала задължително да е в бяло за важната вечер.

Коментари: 3

R
Realist (2017/01/23 / 17:35)
Ъммм, не че нещо, но в случая не Мелания, а РАЛФ ЛОРЕН е изкопирал Джаки. А пък Обм явно е копирала Нанси Рейгън... Дрън-дрън та пляс, някои хора си нямат друга работа....
E
elivasileva (2017/01/23 / 15:01)
Мелания е единственото хубаво нещо около Тръмп....Елегантна и красива славянка. Президентът е шоумен и политическо недоразумение.
K
Katalina (2017/01/23 / 12:22)
Мелания определено взима добър пример. Дори да е била вдъхновена или дори да е изкопирала Джаки Кенеди, трябва да признаем, че е облечена чудесно.

За да коментираш, е необходимо да влезеш в профила си. Ако все още нямаш такъв, използвай линка "Регистрация" по-долу.