Следва

Ябълки с карамел

Опредметяване: La Dolce Vita

Опредметяване е точната дума...

All About Life преди 7 години

Опредметяване е точната дума. Измисляме си я, специално, с намигване към любим разказ, от любим български писател ("Обащиняване" , Г.Господинов). Хората, през погледа на вещите, или обратното.
Вещите с главно В, които ни съпътстват. Важните сред тях, тези, без които не е същото.

Като добри момичета, искаме годината ни да е сладка, което е равно на зареждане отрано с доза емоция и малко пътешествия, къде реални, къде имагинерни, само и само фантазията да не спира да работи и за миг.

"Тази орхидея, освен че самото цвете винаги ни се е струвало като символ на победата на красотата над света, се появи съвсем неочаквано на вратата ни в началото на седмицата. Bonjour! И денят започна ефирно." 



"Ако някой се е съмнявал някога, че чаша пенливо вино е в състояние да реши всички проблеми на света, то е редно да преосмисли нещата и да се отдаде на удоволствието на бълбукащите мехурчета, равни на стопроцентно щастие, в случая под името Moët & Chandon." 



"Тези двете, нежни каменни играчки, стоят неизменно на бюрото, неочаквана находка от неспомняем second hand за мебели и покъщнина. Каква ли история носят със себе си...."



"Ах, прясна порция мода!  В най-чистата й форма, току-що пристигнала от Рим. След няколко италиански дни, килограми паста и пица, късото еспресо до нас и тези модни библии ни напомнят колко добре си изкарахме. И че следващата дестинация чака само да я пожелаем..."



P.S.: Помните ли дискретния чар на офиса от миналия път? Ако не, то разгледайте го ТУК!
 

More All About Life

Можем, освен да го отпразнуваме, и да се замислим: 22-ри април е Денят на Земята

All About Life преди 1 седмица

Ние вярваме, че всеки ден трябва да бъде Ден на Земята. Но на 22 април (понеделник) ще имаме възможността да се обединим и заедно да направим нещо по въпроса за климатичните промени.

Мултивитамините: да или не, кога и защо

All About Life преди 5 дни

Без съмнение най-добрият начин да си набавите необходимите хранителни вещества е балансираната диета. За съжаление не ни е лесно в съвременното общество. Имаме нужда от нещо повече от храна. Мултивитамините са една от ефективните алтернативи, признати от експертите. Но от момента, в който решите да ги консумирате, въпросите започват да възникват един по един.