Следва

DIXON, Диджей номер едно в света, пристига за TAKEOVER в YALTA CLUB

Васил Найденов с любовен концерт за Свети Валентин

На 14 февруари 2017, Свети Валентин ще събере за първи път на голяма сцена музикални звезди от две поколения – легендата Васил Найденов и поп дивата Веси Бонева...

Music преди 7 години

На 14 февруари 2017, Свети Валентин ще събере за първи път на голяма сцена музикални звезди от две поколения – легендата Васил Найденов и поп дивата Веси Бонева. Изпълнителите подготвят специален лайв за празника на влюбените, под надслов "#I LOVE YOU", с най-красивите, лирични мелодии, посветени на любовта. Обичаният от всички Васил Найденов ще превърне най-романтичната вечер в годината в бляскаво и неповторимо изживяване, със своята ненадмината вокална класа, взривяваща енергия и песни, любими на няколко поколения.

Музикалното събитие ще се състои в столичната зала Rainbow Plaza, която ще се преобрази в духа на романтичния празник. Загадъчно черно и искрящо злато ще бъдат официалните цветове на нощта, в която ще властват изискания стил, споделените чувства, заразяващата музика и танци. Наред с хитове като „Телефонна любов“, „Бързаш няма време“, „Болката отляво“, „Огън от любов“, „Клоунът“, на сцената ще звучат и някои от най-известните световни, любовни мелодии, които ще чуем в нови аранжименти, в изпълнение на талантливите Веси Бонева и Светлин Къслев (саксофон). Елегантна декорация и атрактивно шоу, допълнително ще настроят гостите на честотите на любовта.



Rainbow Plaza ще отвори врати за почитателите на Васил Найденов на 14 февруари, в 20:30 часа.

Билети за концерта ще се предлагат в три ценови категории: балкон, партер и VIP билет, на цени от 30 до 95 лева за седящо място в отделена зона, с включена консумация. Билетите могат да се закупят онлайн и в мрежата на Eventim от 23 януари, понеделник, и на място, в Rainbow Plaza.

100 броя двойни билети за влюбени на промо цена 70 лева/партер, са специалното предложение за празника от организаторите. Тяхната продажба също стартира от 23 януари. От ексклузивната оферта може да се възползва всяка романтична двойка или да зарадвате своята половинка с изключителен подарък за Свети Валентин.

More Music