Следва

IT shopping: New Arrivals & SRING's comming

Г като гаф: Модните недомислици на седмицата

Фешън издънките на звездите няма да останат незабелязани и тази седмица!...

All fashion преди 7 години

Фешън издънките на звездите, ура!, са тук и тази седмица! Не го казваме със злоба, истината е, че те забавляват много, често далеч повече от другата, неиздънваща страна на същите тези иначе симпатични хора.

На това му се вика да виждаш на звездички

Обожаваме провокативния стил, а и не само, на Кендал Дженър и сме на мнение, че тя е най-очарователната от цялото пластмасово семейство Кардашян-Дженър. Тук обаче идва голямото НО! Прозрачна блуза в комбинация с лепенки за зърна и то във формата на звездички... Този път, Кендал тотално се изложи! Не беше ли модерно да джиткаме по бельо едно 6 години назад. Напоследък все още се прокрадват пижамите, но директното "долно" обличане не е хит. Ако искаме такова, си го пазим за спалните, виж същата красота, когато не е надиплена публично ТУК! 

Патриотка до мозъка на косите си

Е, все пак е щерка на 45-ия президент на САЩ Доналд Тръмп! Тифани се показа като същинска патриотка с обувки, дело на италианския бранд Aquazzura. Чифтът, струващ 725 долара, е решен досущ като американското знаме и освен това е направен от брокат. Прекалено много патриотизъм, прекалено много блясък! Но, като имаме предвид, че Доналд Тръмп си сложи златни завеси в Овалния офис, в компле със златното килимче на същото място, поне може да сме сигурни откъде, поне 50%, е наследила "изтънчения" си вкус Тифани.



Поредната президентска грешка

Изцепките на Доналд Тръмп се нижат една след друга и буквално не ни остава време да си ги запишем всичките! Една от последните е, че той изкопира торта на експрезидента Обама. В деня на встъпването си в длъжност Доналд разряза многоетажен десерт, решен в цветовете на подопечна му Америка, и който мнозина си спомниха отпреди няколко години - когато при встъпването си в длъжност Обама разряза същата торта. Оказа се, че поръчковият десерт на Барак е изкопиран дори без знанието на сладкаря, сътворил го в оригинал. "Беше ми наредено да направя абсолютно същата торта", издава сладкарката, виновна за копи-пейст fail-а на Доналд!



Какво е това, Кайли? 

Кайли често експериментира и се появява в екстравагантни аутфити, но тази прекалено лъскава визия в червено просто вади очите. А прозрачните обувки са истинския завършек на и без друго нелепия аутфит. И, макар да е изцяло в тренда за идния сезон, не можем с ръка на сърцето да кажем, че ни харесва.

More All fashion