Следва

Новите колекции: Atelier Versace Пролет/Лято 2017

Стил урок на седмицата: Weather friendly!

Зимата е предизвикателство за по-зиморничавите, готови да се сбогуват със стила си в името на третия тънък пуловер...

All fashion преди 7 години

„Колкото повече, толкова повече“ е казал един умен мечок и ние смятаме да го послушаме. Предвид минусовото време навън пък задължително! А толкова му завиждаме за зимния сън! Време, в което даваш всичко от себе си да се измъкнеш от леглото в ледената сутрин и да намъкнеш всичките си пуловери един върху друг с надеждата да се търкулнеш обратно под завивките. Само че тази опция е невъзможна по средата на работната седмица...

Какво пък! Зимата е предизвикателство за по-зиморничавите, готови да се сбогуват със стила си в името на третия тънък пуловер. Хората, работещи в седнала позиция също ще го потвърдят. И все пак спасение има – обемните дълги дрехи пазят от подлите течения и климатика в офиса - опитайте с вълнено пончо или макси пуловер до коленете. Не забравяйте да се раздвижвате редовно, дори да е до кафе-машината в коридора и избягвайте да се храните на работния стол пред компютъра и документите! Много често лошият метаболизъм се дължи именно на стреса от работата и влияе много негативно на нагласата ни към задълженията, които трябва да свършим.

Модните трендове от сезон 16/17 ни показаха достатъчно изкушения, които да приобщим към нашия собствен гардероб. Макси пухенката на Marques Almeida (горе) ни подканва и обещава топла прегръдка до коленете и висока яка срещу ледения вятър. Cable-knit пуловерът също е страхотно топлещ, особено в по-дълга кройка, а кюлотите могат се носят с кадифен ботуш над коляното или вълнен шушон + кецове. А коженото байкър яке върви страхотно със сив памучен суичър и turtle neck под него.

Подобни хрумки ловим и от фотосите по-долу:

 

More All fashion

От ципа на Ема Стоун на Оскарите до ципа като символ на независимост

All fashion преди 1 ден

След широко обсъждания фатален цип на роклята, която Ема Стоун беше избрала за Оскарите, се връщаме назад във времето, за да разберем какво общо имат Първата световна война, детска реклама, Елза Скиапарели и Емил Хермес със „закопчаването на кукички за обувки“.

Техни височества Обувките, ревюта Есен/Зима 2024

All fashion преди 2 дни

Вълнението от модния месец отминава бавно и блажено: след като седмици наред пистите бяха сцена за развихреното въображение на най-великите дизайнери на нашето време, следите в съзнанието ни са все още ярки.