Следва

За първи път в историята: Григор Димитров на полуфинал на AO

Да или Не? Обича ли го, Доналд, Мелания или не го обича

Новото президентско семейство Доналд и Мелания Тръмп вече трябва да внимава много, всички сега тях гледат...

Други преди 7 години

Новото президентско семейство, Доналд и Мелания Тръмп, вече е в самия център на медийния фокус.

От няколко дни насам не спираме да коментираме президента на САЩ, Първата дама и техните странни отношения. Наглед перфектни, но с известни пробойни, видими под зоркото око на камерите, защото, да си режисиран, колко да си режисиран, ако те, камерите, непрестанно те следят.

Мнозина експерти твърдят, че между Доналд и Мелания няма абсолютно никакви чувства и че езикът на тялото на управляващия говори, че той приема съпругата си като обект. Популярен е и друг термин, още по-гаден - трофей.

И така, видимо, макар и в самото начало на медийната одисея за двойката, Тръмп и третата му съпруга показват неловкост, неприязън и дискомфорт помежду си, като той категорично отказва да обгрижва Мелания публично, още по-малко да й помага да се чувства желана, равнопоставена и достойна.

"Ако не знаехте, че са женени, никога нямаше да си го помислите. Те са на светове разстояние един от друг. Езикът на тялото на Мелания по-скоро говори, че тя е отвратена от държанието на съпруга си и няма абсолютно никакво привличане към него", казва ясно и точно експерт.

Черешката на психологическата торта, която успя окончателно да шокира и скандализира широката публика е видео, заснето по време на заклеването на Доналд като 45-ия президент на САЩ.

Кратките кадри показват как Мелания се усмихва широко на половинката си, но моментът, в който той се обръща с гръб към нея, тя изпада в тотално различна емоция и усмивката й се заменя с тъжна физиономия.



Клипчето е, меко казано, притеснително и немалко хора се притесниха искрено за госпожа Тръмп и нейното здраве. Според клюките, Доналд сериозно тормозел психически съпругата си, а тя нямало накъде да бяга, защото вече дори не може да си позволи да се разведе с него.

А вие как мислите? Има ли любов между Доналд и Мелания Тръмп? Поне от показаното пред света дотук?

Отговорите в анкетата долу>>>

Анкета

Има ли любов между Доналд и Мелания Тръмп?

More Други