Следва

Микроблейдинг VS. Косопад

Тези продукти се поръчват само отвън, но са най-доброто нещо за кожата през зимата

Навяването на ледените ветрове и минусовите температури през последните седмици оставиха кожата ни нуждаеща се от сериозно подхранване...

Hair преди 7 години

Навяването на ледените ветрове и минусовите температури през последните седмици оставиха кожата ни нуждаеща се от сериозно подхранване. Но вместо да се чудим кое от маслата, серумите, хиалуроновите кремове и успокояващите разтвори да изберем, можем да се погрижим за сухата кожа с една единствена стъпка: хидратираща маска за лицето.

Най-новото поколение супер-хидратиращи разтвори имат възстановителни свойства, които гарантират сияйна и гладка кожа след еднократна употреба.

Новата маска на Kiehl /не се продава все още тук, но се доставя от почти всички козметични онлайн магазини/ е формулирана с алое и екстракт от невен за успокояване и намаляване на изпръхването и зачервяването, а пък продуктът на Joanna Vargas /отново с поръчка онлайн/ е предназначен да почисти и ребалансира кожата. 





Зачервените, парещи от вятъра бузи могат да омекнат за 10 минути със спасителната маска на Рен, с екстракт от бяла гъба. 



Кремообразната смес на Perricone MD против стареене, овлажнява кожата с масло от кокос – бонус точки за онези, които се наслаждават на чаша горещ шоколад край камината, докато магията подейства. 



Понеже  до пролетта има само още 500-ина дни, ето и още няколко малки сладки помощника, които ще накарт кожата ни да изглежда безупречно:



Кокос + Мед - това винаги е "златна" комбинация, която върши чудеса за спасяване на кожата от ужасния зимен сезон!  



Тази кадифено богата маска на Lancer буквално се топи в кожата и осигурява красив комплексен тен, а лицето е по-ярко и по-сияйно.


През зимата хидратацията е от особена важност, а този меден елексир от Farmacy ни обещава да ни я даде и то в бонус с антиоксиданти.  



Влюбени сме в този продукт, защото буквално прави чудеса! Маската на Niod  е от тези продукти, които оставяш да действат през нощта, а на сутринта лицетото е озарено, здраво, перфектно.

More Hair