Следва

Street style вдъхновения: Жените на Седмицата на мъжката мода в Париж

Уличният стил на звездите: Гуинет Полтроу в синьо и късо

44-годишна, здравословна, елегантна и еблематично руса, Гуинет Полтроу знае добре, че не може и крачка да направи, без да я следват папараци...

All fashion преди 7 години

44-годишна, здравословна, елегантна и еблематично руса, Гуинет Полтроу знае добре, че не може и крачка да направи, без да я следват папараци.

Дали затова или заради други причини, актрисата винаги е повече от старателно облечена и соанирана, покаже ли носа си навън.

Онзи ден, например, Гуинет за пореден път попадна в окото на интереса на колегите, крачейки из улиците на Лос Анджелис.

Звездата носи светлосин костюм с волани на ръкавите и долу на полата плюс модерните извънредно много напоследък едри лъскави копчета. Приятно пролетният имидж на госпожа Полтроу допълват тънки чорапогащи и боти на стабилен ток, в черно, точно като завършващата лента на скъсения ръкав на сакото.



Що се отнася до начина, по който изглежда самата Гуинет, то той, както обичайно, е повече от свеж. Знаем, че актрисата има разработена собствена система за поддръжка на отличния си външен вид чрез специален режим на хранене и движение, който влияя видимо отлично както на фигурата й, така и на цялостния й външен вид и излъчване.

More All fashion