Street style вдъхновения: Жените на Седмицата на мъжката мода в Париж

27-01-2017 Текст: View Sofia/Цветина Пращова Фотография: .NET 2
Добави коментар

Цветът на любовта озари градът на светлините!

Разбира се, че Седмицата на мъжката мода в Париж е достатъчно цветна и интересна и разбира се, че не й липсват фешън представителки на нежния пол.

По улиците на френската столица откриваме червеното на Мулен Руж, стилни camel палта, много oversize кройки, щипка златно и нахален underground стил - все неща, които спират дъха ни и ни размечтават.А и да сме честни, парижанките си го умеят без дори да полагат много усилия. Модата определено им е в кръвта - все пак Париж е мястото от което се зараждат тенденциите и стилът дебне от всяка витрина, списание или ъгъл. 

Коментари 2

Добави коментар
budimir metalnikov (31/01/2017 / 18:54)

Ето това не помага никак на Фешън. Да се de Event -иалиазра..да мине в сферата на развлекателното, на новинарското. рубриката "обектива се смее"..десетки гледащи това напълно пасивно, за разтуха..да влезе малко звят в скучното ежедневие..заради това Фешън трябва да пази своята територия я да резистира такива сайтове.. ресистънс може да мине през пълната ре-философизация на фешън..ОТПОР на това фешън да е ренормализация..В този смисъл, и тези ансамбли с изключение на два от тях, са много "природни". На едно място Хегел обяснява, защо в природата няма изроди.. зашо изтродите не се утвърждават като вид. ..примерно пр бозайниците. Защо няма "изроди" в изкуството - например при движеноието на понятието от Пререафаелити - Импресионизъм - Поантилизъм - Експрссионизъм - Кубизъм. Защо не остават за света такива междинни етапи, в своята "изродщина", защо не придобиват име, не стават модерни, тенденции. Така онова във Фешън, което се подслонява под "freak" няма ине трябва да има свой живот..Прирордата, Духът в Природата, Духът във Фешън трябва да го отрече и убие. Новинарска мода..развлекателна мода..това е нещо като детска опера..като детски роман..като детска мода. Там духът не работи..нямат стойност на художествена творба. Духът не работи..то е само като някаква гимнастика за духа, в която той казва проба едно две.раззз два, три.. разсвирването на цигулките преди симфоничен концерт може ли да бъде худ. творба..не може.. този хаос изчезва веднага след като започне художественото произведение.. Така и тук.. Изродите да умират..това не е моя присъда..това е присъдата на духа.
PS.а субекта с оранжевата шапка освен оранжево по себе си носи и мустаци

budimir metalnikov (29/01/2017 / 16:12)

анархо-синдикалиски бакунинизъм..хард и негриевски мултитюд..да умира бързо !!!

За да коментираш, е необходимо да влезеш в профила си.
Ако все още нямаш такъв, използвай линка "Регистрация" по-долу.

    Регистрация / Забравена парола

Питай ме, Питай ме

Помощ! Как да се съюзим с времето?

Помощ! Как да се съюзим с времето?

16-02-2017

Въпрос:

При смяна на времето се чувствам отпаднала и уморена. Как вилияят промените в температурите и кое е оръжието, с което да се справя в тази ситуация? 

Отговор:

За да предотвратим дискомфорта от този рязък дисбаланс в градусите, е важно да стимулираме имунната си система, както и да приемаме огромни количества витамин С... Прочети...

Item of the day

Геометрия в бяло...

Виж още
Геометрия в бяло

Жълт бутон

Гери-Никол нафрашка силикон в гърдите!

Гери-Никол нафрашка силикон в гръдите!

Виж още

Win it

This is Her - твоят аромат! 

Виж още
This is Her! - твоят аромат!