Следва

Check It Out: Кастът на Ocean's Eight

Световният феномен TED идва на голям екран в София

Три ексклузивни прожекции, придружени от нетуъркинг коктейл, очакват почитателите на TED Talks през април...

Events преди 7 години

Три ексклузивни прожекции, придружени от нетуъркинг коктейл, очакват почитателите на TED Talks през април. Годишната конференция TED, която се провежда в рамките на една седмица във Ванкувър, Канада, и за която билетите с начална цена 8000 долара са отдавна изкупени, ще бъде излъчена единствено в 10-те киносалона на Cine Grand в Sofia Ring Mall. Само след броени дни най-нетърпеливите ще могат да си купят EARLY BIRD билети за тазгодишното издание, озаглавено TED2017: The Future You.

В рамките на три дни през април ще се докоснем до вдъхновяващи лектори от цял свят, които в продължение на 2 часа ще ни разкажат за своите „идеи, които си струва да бъдат разпространени“ (в оригинал слоганът на TED е „Ideas worth spreading”).

На 25, 26 и 30 април 2017 г. TED2017: The Future You ще бъде излъчен едновременно във всичките 10 зали на Cine Grand в Sofia Ring Mall.

Всяка прожекция ще бъде придружена от нетуъркинг коктейл с интересни личности и различни подаръци – всичко това е включено в цената на билета.

На 25 април от 19:00 ч. е голямото откриване на конференцията или „Opening Night”, на което ще очакваме лектори от световна класа, както през годините са били телевизионният продуцент Шонда Раймс („Анатомията на Грей“, „Как да ни се размине за убийство”), бившият вицепрезидент на САЩ Ал Гор или илюзионистът Дейвид Блейн.

На 26 април от 19:00 ч. ще имаме 2 часа да си отговорим на въпроса: как бихме подобрили света, ако имахме на разположение 1 милион долара? Докато за нас това е хипотетична ситуация, д-р Радж Пунджаби, на когото TED тази година присъжда хуманитарната си награда, ще ни разкаже как се бори за по-лесния достъп до здравеопазване и в най-отдалечените кътчета на Земята.

На 30 април от 18:00 ч. ще видим Highlights, т.е. най-впечатляващите лекции от TED2017: The Future You. Онова, което са преживели на живо късметлиите, платили по 8000 долара за билет за конференцията, ще бъде достъпно и за българския зрител.

Билетите са пуснати в продажба от 25 януари, като до 25 февруари важи EARLY BIRD цена: както за единичен, така и за троен билет, който ще се продава с отстъпка.

Билети се продават от касата на киното в Sofia Ring Mall на бул. Околовръстен път 214, както и онлайн от сайта на киното www.cinegrand.bg.

ВАЖНО! Поради специфичния формат на събитието и прякото излъчване чрез сателит и трите прожекции ще бъдат изцяло на английски език, без субтитри.

More Events

10-те най-добри павилиона на Венецианското биенале, от тях - куп източноевропейски

Events преди 1 ден

Обикновено националните павилиони на Венецианското биенале играят втора цигулка на основната изложба - което е иронично, като се има предвид, че в тях има толкова много изкуство, ако не и повече, отколкото това, което се съдържа в Арсенале и Джардини взети заедно. Но тази година, с основна изложба, която поставя под въпрос идеята за държавите като цяло, не е възможно да се пренебрегнат националните павилиони.

Имърсив представленията на Karakashyan & Artists ни водят зад кулисите на професионалната кухня

Events преди 1 седмица

Режисьорът и хореограф Коста Каракашян и режисьорът и драматург Антония Георгиева отново събират сили с артистичния сладкар Александър Цеков за поредица от завладяващи спектакли, разкриващи скрития свят на ресторантската кухня.

The Heavens - изложба на Паоло Уудс и Габриеле Галимберте

Events преди 1 седмица

Галерия Синтезис и Френският институт в България представят изложбата “The Heavens” на Паоло Уудс и Габриеле Галимберти, чиято премиера е на фестивала Les Rencontres d'Arles през 2015 г. и оттогава гостува на множество музеи и фестивали. “The Heavens” е мащабен артистичен проект с критичен поглед към офшорните зони, който съчетава дългосрочно журналистическо разследване, фотография, финансови анализи и инфографики. Офшорните зони* тихомълком превземат целия свят. Повече от половината световна търговия преминава през тях. Нарастващият брой статии и доклади по тази сложна тема обикновено са илюстрирани със снимки на тропически плажове с палми. Така ли изглеждат наистина данъчните убежища?