Следва

E-Light за добро самочувствие

Сладка френска целувка

Прекрасната ти млада кожа с великолепен фин загар, твоята нахранена коса, очите ти, пълни с младост и любов...

Beauty News преди 14 години

Прекрасната ти млада кожа с великолепен фин загар, твоята жизнена коса, очите ти, пълни с младост и любов, чисто новата ти рокля в кралско лилаво с едно рамо, защото така налагат тенденциите, и цялото ти същество в разгара на лятото имат нужда от едно единствено допълнение, за да фиксира чувството на съвършенство - Sweet Kiss Lipstick

Че е сладка – сладка е, че е нежна – нежна е. Целувката на BOURJOIS е толкова лятна, толкова секси, толкова женствена, че ухае на лято и живот повече от всеки парфюм.

Можеш да целунеш себе си в огледалото, него – след първата глътка кафе, или сетивата си – като се поглезиш с най-новия продукт – истинско сладко изкушение - SWEET KISS на френските майстори от BOURJOIS.

Великолепното червило има удивителни покривни свойства, трайно и меко, то е истински гарант за блясък, комфорт и удоволствие.



Обогатено е щедро с масла и восък, съдържа висока концентрация на искрящи пигменти и придава неустоим блясък на устните.

С елегантното си цветово решение Sweet Kiss-гилзата следва последните модни тенденции в дизайна. Казахме за виолетовото, нали … Червилото разполага с допълнителен защитен механизъм, който го предпазва от нежелано отваряне. За да го освободиш, е достатъчно само едно движение – натискаш сребристия бутон и стартираш най-нежното от женските удоволствия.

Целувките ти това лято ще варират в 16 наситени цвята, защото и в любовта човек трябва да има избор, нали?

More from View Sofia

More Beauty News