Освежаваща, зареждаща и усмихваща или емоцията на една пълна промяна

Светът е голям, и промени /като спасения/ дебнат отвсякъде!...

Светът е голям, и промени /като спасения/ дебнат отвсякъде! Вдъхновяваме се от новия проект на бижуто в центъра на София - Park Center, защото ни е пределно ясно, че да обърнеш имиджа си с гардероба надолу е нещо изключително трудно. За сметка на това силно зареждащо, дори възраждащо. Смело, но смислено, "страшно", но сладко.

Ние, жените, харесваме да сме последователни в нещата, които обичаме, и, честно признаваме, промените са нещо тотално ужасяващо, било то дори в прическата.

Кампанията „Твоят нов имидж те чака в Park Center“ обаче доказа точно обратното! Трансформацията може да е нещо очарователно и да донесе нов път в живота! Което е прекрасно, абсолютно прекрасно!

Срещаме се с Петя Карагьозова, 30, втората Хубава жена, дръзнала да се промени, защото крайният резултат е кокетно очарователен.

Мъдра и философски настроена, Петя е на мнение, че смяната на имиджа носи ново начало и променя до някаква степен пътя ни в положителна насока.

"В живота промяната е неминуема, нищо не остава завинаги във вида, в който е в момента. Затова, колкото по–рано осъзнаем това и колкото по-малко съпротивление влагаме в променящите се обстоятелства, толкова по-лесно се движим напред", искрена е чаровната брюнетка, а ние сме повече от възхитени от думите й.

И така, тръгваме на едно модно пътешествие, в което участват Петя, търсеща нещо ново, и фешън магазина Scandal. С помощта на колеги стилисти 30-годишната дама освежава външния си вид и мироглед.

Коментари: 0

За да коментираш, е необходимо да влезеш в профила си. Ако все още нямаш такъв, използвай линка "Регистрация" по-долу.