Следва

Тя вече е факт! Грим палитрата на Хари Потър е магическа!

Test drive: #creamlipstain от Sephora

Какво търсим: Червило, което да покрие устните със сатенен завършек и смели и нахални цветове, които да зашеметят от пръв поглед...

Hair преди 7 години

Какво търсим: Червило, което да покрие устните със сатенен завършек и смели и нахални цветове, които да зашеметят от пръв поглед.

Къде го намираме: В SEPHORA и носи името Cream Lips Stain. 

Опциите ни са почти безкрайни или за да сме по-конкретни, имаме на разположение цели 22 нюанса, които да носим през всяко време на денонощието, без капка притеснение колко ще издържи.

Защото истината е че освен че е лесно за нанасяне, с мекичкия апликатор, не се напуква и не се изтрива. Маслото от авокадо, което съдържа, пази устните ни от изсушаване, което неизбежно се случва с дълготрайните червила. И така ни изкушава едно по едно да пробваме всичките нюанси, но днес се ограничаваме до 6 от тях. Три леки и ефирни цвята за през деня и три супер смели за парти.

Ето го и резултата:

Миглена

Започвам с номер 21 от палитрата - Pretty Beige. На бледата ми кожа стои малко по-тъмно от очакваното, но толкова ми харесва как цветът се съчетава със студения подтон на косата ми, че се влюбвам на мига.

 



Фаталният номер 13, Marvelous Mauve със своя нежен лилав подтон е абсолютният ежедневен фаворит, без съмнение. 





Номер 3 - истинска Strawberry Kiss и мога да потвърдя, че и на вкус е точно толкова хубаво, колкото изглежда.



 

Йоанна 


Ако вечерната ми визия не е ексцентрична, по-добре да си остана у дома. И след като се осмелявам да нося, точно в тенденциите, кадифе, само че във вид на тюрбан, точно този, най-яркият от цялата палитра цветове, White Iris /номер 20/ е мой!





Очите ми са толкова ярко зелени и правят впечатление, че не се нуждая от много силен акцент при тях, за да съм неотразима. И, след като гамата на лилавото влезе под кожата, това е вторият ми избор - Radiant Orchard, един истински сияен цвят, който напомня пролетна овощна градина.





И тай-тъмният и фаталният избор с цвят на презряла слива, който е мой личен фаворит не напуска дамската ми чанта. 


Прекрасните цветове от новата палитра на Cream Lip Stain са налични в магазин SEPHORA в Paradise Center.
 

More Hair