Следва

Мода от червения килим - Недопустимите грешки

Double Trouble - Леопард в аутфит или само за акцент

Пролетта ни предлага експлозия от изкушения под формата на дрехи и аксесоари, чиито мотиви са вдъхновени от...

Shopping преди 14 години

Пролетта ни предлага експлозия от изкушения под формата на дрехи и аксесоари, чиито мотиви са вдъхновени от екзотични дестинации, Африка и екзотичнaта фауна.

За това лято можеш да избираш между памучни туники, блузи, тениски, поли и рокли със зеброви и леопардови щампи. Друга част от изявените имена в дизайна предлагат копринени рокли с питонова щампа, корсети от истинска питонова кожа, палта от кожа на зебра и др.

Друг вариант са чантите, обувките, коланите, бижутата и всякакви други аксесоари с шарки и кожи от различни видове змии, гущери, алигатори, зебри, леопарди и подобни.

Въпреки че този тип щампи са изопачени на местна почва и се носят предимно от жени, които не можем да определим за стилни, всички тези животински десени са много модерни и при правилен прочит могат да бъдат интересни и елегантни.



Много по-добре е обаче да заложим на аксесоари в тези шарки, отколкото на дрехи, особено ако не сме сигурни в избора си. Мислим си, че едни обувки от питонова кожа са по-приемлив вариант, отколкото една копринена туника в същия вариант.



Смятаме, че акцентите са по-приятни и правят по-силно впечатление, по-модерни са и стоят по-добре. А и са подходящи за всякакви случаи. Това, разбира се, не означава, че отхвърляме напълно идеята за дрехи в подобни щампи. Една памучна туника с веревни шевове и реконструирани ръкави би седяла чудесно с елек или само в бяло, или само в черно отгоре. Важен е правилнияt прочит.

И все пак оставаме фенове на аксесоарите, основно изработени от естествени материали като кожа от екзотични змии. 

More from View Sofia

More Shopping