Месечен ХОРОСКОП - Февруари 2017

Astro преди 7 години

Предстои ни един много огнен месец и интензивността на това парещо влияние започва все повече да се усеща! С планетата Марс в знака на Овен и две затъмнения в рамките на месеца ни предстои един много трескав и динамичен период.

Много събития ще се случат през месеца на любовта. Преминаването на огнения Марс в знака на Овен активизира борбения дух на всички ни. В обществен план това може да означава, че предстоят граждански протести, особено със Слънцето в знака на Водолей (което ще трае до 18 февруари). Може дори да се провокира известна доза агресия, което се доказва от хаоса, който се наблюдава, откакто планетата Марс премина под знака на огнения Овен на 27 януари.

Според китайския хороскоп се намираме в годината на Червения огнен петел и е време да се пробудим.

Февруари е месецът на романтиката и въпреки всички цветя и сърца, които обикновено ни заобикалят по това време на годината, светът има нужда повече от всякога от любов и разбирателство. Лунното затъмнение на 10 февруари може да се окаже ключов момент да разтворим сърцата и душите си и да изразим гласно своите истини. Но трябва да сме подготвени и за драматични моменти, които може да ни отворят очите за много неща.

Денят на Свети Валентин предразполага към доста похотливи и изпепеляващи взаимоотношения между хората и няма да се учудим, ако след 9 месеца има бум на ражданията. Именно тогава и двете любовни планети – Венера и Марс, се намират в знака на пламенния Овен.

От друга страна Луната и Юпитер се намират в знака на любящите Везни точно на 14 февруари и денят е подходящ да заздравим връзките с най-близките си хора. Независимо дали сте сами или имате партньор, няма как да не забележите любовта, която витае във въздуха.

На 26 февруари слънчевото затъмнение в Риби разпалва нашето въображение и фантазия. То може да ни помогне да заздравим връзката със сродната душа или да ни подтикне да повишим душевната вибрация. 

Хороскоп

Още от Astro