Следва

Истинско съзвездие от актьори ще събере юбилейното представление „ВЪЛНИТЕ”

“Ку-Ку”е равно на колко по „Х”?!?

Здравейте, Кукувци! 

Events преди 7 години

Здравейте, Кукувци! Моля да поемете дълбоко въздух и да прочете следващите почти три дъъълги Ку-Ку изречения на един дъх! Искрено ваш Мистър Ку-Ку. Благодаря!

#В категорично отбрана и абсолютно интимна сепаре-атмосфера, през уикенда да се видят отново не по работа, а на маса, да си обменят последните Ку-Ку клюкини, не новини, да се позабавляват само както те си знаят и могат, но без да разкриват тайната за този си нечуван успех, да заковат 1 година от „разкриването” на голата истина за тях – „Ние сме Ку Ку”, под формата на книга, както и да отбележат поредната „кръгла” годишнина – 27-ма, от излизането на първото предаване „Ку-Ку”, се събраха част от най-изкукалите „виновници” за съществуването на печатния и телевизионен формат на студентската програма от 90-те години на миналия век.

Далите обещание никога, или поне докато са живи, да не спират да бъдат пълно ку-ку, се събраха в заведението на един от главните заподозрени в идиотизъм със звучно лятно име, като в малките часове на неусетно настъпилия нов ден най-държеливи на лакърдии, питиета и още нещо се оказаха следните обичайни заподозрени: първи ред, полегнали – Август Попов (човекът с кръчмата), мистър Ку Ку; втори ред, приклекнали - Радослав Марков, Жени Костадинова; трети ред, все още на крака - Димитър Ланджев, Жоро Крумов, Нидал Алгафари, Любо Дилов.#

Ей така се живее 27 пъти по 27 години поне! Ха наздраве и до кукане!

More Events

Имърсив представленията на Karakashyan & Artists ни водят зад кулисите на професионалната кухня

Events преди 1 седмица

Режисьорът и хореограф Коста Каракашян и режисьорът и драматург Антония Георгиева отново събират сили с артистичния сладкар Александър Цеков за поредица от завладяващи спектакли, разкриващи скрития свят на ресторантската кухня.

The Heavens - изложба на Паоло Уудс и Габриеле Галимберте

Events преди 1 седмица

Галерия Синтезис и Френският институт в България представят изложбата “The Heavens” на Паоло Уудс и Габриеле Галимберти, чиято премиера е на фестивала Les Rencontres d'Arles през 2015 г. и оттогава гостува на множество музеи и фестивали. “The Heavens” е мащабен артистичен проект с критичен поглед към офшорните зони, който съчетава дългосрочно журналистическо разследване, фотография, финансови анализи и инфографики. Офшорните зони* тихомълком превземат целия свят. Повече от половината световна търговия преминава през тях. Нарастващият брой статии и доклади по тази сложна тема обикновено са илюстрирани със снимки на тропически плажове с палми. Така ли изглеждат наистина данъчните убежища?