Следва

Easy chic: Силата на аксесоарите!

Fashion battle: Зимната рокля

Не обичаме да воюваме, особено помежду си, но в името на забавлението, наречено Мода, днес организираме традиционен Fashion Battle...

All fashion преди 7 години

Не обичаме да воюваме, особено помежду си, но в името на забавлението, наречено Мода, днес организираме традиционен Fashion Battle. Двама от редакторите запрятат ръкави и влагат доза хумор и много любов, за да покажат как изглежда в техните очи идеалната зимна рокля.

Даваме жокер, че двата избора са страшно различни един от друг, но именно това, надяваме се, очарова.

Габриела

Флоралният принт би стоял жестоко в зимна обстановка. Вярно, че не е първата асоциация със зимна рокля, но пък заслужава да се пробва. Избирам я в изумруден тон и силует "прегърни ме" и я комбинирам с голямо сиво пухкаво яке, мрежести чорапогащи и кубинки, за да се получи една доста контрастна и интересна визия. Лицето остава нюд, а косата се вдига небрежно в разрошен кок...

Рокля Asos 65 лв.

Яке Puffa 300 лв.

Кубинки Zara 169 лв.

Александра

Обожавам кадифе и съм изключително щастлива, че е в топ трендовете за тази година! Кадифето е мека и аристократична материя, която освен това и топли. Именно поради тези причини избирам моята зимна рокля да бъде дълга, пищна и тъмно червена. Царствената кройка е с много дълбоко деколте и е много подходяща за специални случаи. А празненства и поводи за такива никога не липсват!

Анкета

Коя рокля бихте предпочели за зимата?

More All fashion

От ципа на Ема Стоун на Оскарите до ципа като символ на независимост

All fashion преди 1 ден

След широко обсъждания фатален цип на роклята, която Ема Стоун беше избрала за Оскарите, се връщаме назад във времето, за да разберем какво общо имат Първата световна война, детска реклама, Елза Скиапарели и Емил Хермес със „закопчаването на кукички за обувки“.

Техни височества Обувките, ревюта Есен/Зима 2024

All fashion преди 1 ден

Вълнението от модния месец отминава бавно и блажено: след като седмици наред пистите бяха сцена за развихреното въображение на най-великите дизайнери на нашето време, следите в съзнанието ни са все още ярки.