Easy chic: Силата на аксесоарите!

01-02-2017 Текст: View Sofia/Габриела Желева Фотография: View Sofia/Зорница Митин, Мариана Петрова
Добави коментар

В днешната порция мода, стил и шопинг, правим нещата на следния принцип - избираме една дреха -акцента в гардероба, визията и сезона и, дискутирайки, показваме нагледно в какви крайно противоположни стилистични приключения би могла да се включи тя, и то с лекота. Припомняме ти другите наши подобни модни експерименти ТУК.

Темата на деня - кожата с косъм. И по-конкретно разкошният й вариант под формата на палто. Макар и мнозина да го смятат за ненужна екстраваганца, факт е, че то, Палтото, винаги е присъствало под една или друга форма в дамския гардероб. А и няма намерение да отива където и да е и занапред!

В окото на тенденциите тази зима, почти не съществува бранд, който да не е предложил своята интерпретация по темата. От Gucci до Marc Jacobs, изкушенията наистина са много.

На снимката горе: Палто Karen Millen от 970 лв. на 582 лв.

Ние се спираме на безобразно красивата интерпретация с дълъг косъм, топъл земен цвят и щедър обем. Точно този вариант не напуска мислите ни, показахме ти го още през декември като част от празничната ни сесия, а днес е време да му обърнем още малко внимание...


Heavenly nights

В главите ни се върти идеята за лесен ежедневен и вечерен стайлинг, подобно на скорошния ни експеримент с идеалното сиво палто. Днес обаче опростяваме още повече подготовката и наблягаме единствено на аксесоарите като помощно средство.

Палтото само по себе си е достатъчен акцент и затова решаваме да запазим останалата част от аутфита небрежна - в случая под формата на кежуал сив тишърт и светли скини джинси с висока талия. Разбира се, сивият тишърт може да бъде заменен и с бял, а скини джинсите с mom fit или прави, но на нас така ни харесва повече. Убеждаваме се, че именно бейсик елементите са най-добрата основа за подобна WOW дреха...

Тишърт Karen Millen от 155 лв. на 93 лв.
Джинси Karen Millen от 250 лв. на 175 лв.

И за двете визии, дрехите остават непроменени, а аксесоарите, участващи в дневния прочит на визията са следните: неголяма кожена черна чанта с дълга дръжка и стабилни, много удобни кубинки.

Забележителната стрийт визия пък лесно преминава във вечерна с помощта на следния щрих: кубинките заменяме с високи класически стилето, червените устни изместват нюд грима, косата прибираме в нисък кок et voilà!

Кубинки Patrizia Pepe 718 лв.
Високи обувки Karen Millen от 410 лв. на 287 лв.
Чанта Karen Millen 545 лв.

Коментари 0

Добави коментар

За да коментираш, е необходимо да влезеш в профила си.
Ако все още нямаш такъв, използвай линка "Регистрация" по-долу.

    Регистрация / Забравена парола

Питай ме, Питай ме

Здрава коса през лятото? COCO ни дава отговора...

Здрава коса през лятото? COCO ни дава отговора...

06-07-2017

Въпрос:

Здрава коса през лятото? COCO ни дава отговора...

Отговор:

Всички знаем какви красиви къдрици ни прави солената вода, но май ще се окаже доста вредна за гривата ни. Ето и няколко съвета как да се грижим за косата си след плаж... Прочети... 

Item of the day

Зеленото море на Катерина

Виж още
Зеленото море на Катерина

Жълт бутон

С коя се гушка Бруклин Бекъм?

С коя се гушка Бруклин Бекъм?

Виж още