Easy chic: Силата на аксесоарите!

01-02-2017 Текст: View Sofia/Габриела Желева Фотография: View Sofia/Зорница Митин, Мариана Петрова
Добави коментар

В днешната порция мода, стил и шопинг, правим нещата на следния принцип - избираме една дреха -акцента в гардероба, визията и сезона и, дискутирайки, показваме нагледно в какви крайно противоположни стилистични приключения би могла да се включи тя, и то с лекота. Припомняме ти другите наши подобни модни експерименти ТУК.

Темата на деня - кожата с косъм. И по-конкретно разкошният й вариант под формата на палто. Макар и мнозина да го смятат за ненужна екстраваганца, факт е, че то, Палтото, винаги е присъствало под една или друга форма в дамския гардероб. А и няма намерение да отива където и да е и занапред!

В окото на тенденциите тази зима, почти не съществува бранд, който да не е предложил своята интерпретация по темата. От Gucci до Marc Jacobs, изкушенията наистина са много.

На снимката горе: Палто Karen Millen от 970 лв. на 582 лв.

Ние се спираме на безобразно красивата интерпретация с дълъг косъм, топъл земен цвят и щедър обем. Точно този вариант не напуска мислите ни, показахме ти го още през декември като част от празничната ни сесия, а днес е време да му обърнем още малко внимание...


Heavenly nights

В главите ни се върти идеята за лесен ежедневен и вечерен стайлинг, подобно на скорошния ни експеримент с идеалното сиво палто. Днес обаче опростяваме още повече подготовката и наблягаме единствено на аксесоарите като помощно средство.

Палтото само по себе си е достатъчен акцент и затова решаваме да запазим останалата част от аутфита небрежна - в случая под формата на кежуал сив тишърт и светли скини джинси с висока талия. Разбира се, сивият тишърт може да бъде заменен и с бял, а скини джинсите с mom fit или прави, но на нас така ни харесва повече. Убеждаваме се, че именно бейсик елементите са най-добрата основа за подобна WOW дреха...

Тишърт Karen Millen от 155 лв. на 93 лв.
Джинси Karen Millen от 250 лв. на 175 лв.

И за двете визии, дрехите остават непроменени, а аксесоарите, участващи в дневния прочит на визията са следните: неголяма кожена черна чанта с дълга дръжка и стабилни, много удобни кубинки.

Забележителната стрийт визия пък лесно преминава във вечерна с помощта на следния щрих: кубинките заменяме с високи класически стилето, червените устни изместват нюд грима, косата прибираме в нисък кок et voilà!

Кубинки Patrizia Pepe 718 лв.
Високи обувки Karen Millen от 410 лв. на 287 лв.
Чанта Karen Millen 545 лв.

Коментари 0

Добави коментар

За да коментираш, е необходимо да влезеш в профила си.
Ако все още нямаш такъв, използвай линка "Регистрация" по-долу.

    Регистрация / Забравена парола

Питай ме, Питай ме

Идва лятото! Как да предпазим косата си от слънцето и други фактори?

Идва лятото! Как да предпазим косата си от слънцето и други фактори?

25-05-2017

Въпрос:

Летните отпуски вече са планирани и едно от най-важните неща, които касаят нас, жените, е как да запазим косата здрава, излагайки я на силното слънце. 

Отговор:

Косата също има нужда от специална защитна грижа, ако не искаме да се озовем със суха като слама, турдна за разресване, късаща се коса без блясък. Именно затова, Rene Furterer разработи експертна слънцезащитна грижа за коса.. Прочети...

Item of the day

Джапанките на Пепеляшка

Виж още
Джапанките на Пепеляшка

Жълт бутон

Кристиано ще става татко! Младата Джорджина е бременна!

Кристиано ще става татко! Младата Джорджина е бременна!

Виж още