Следва

Фарел Уилямс стана татко на ТРИЗНАЦИ

Селена и The Weeknd вдигат сватба?

Светските клюкари упорито шушукат, че връзката на Селена Гомес и новия й възлюбен - The Weeknd, става все по-сериозна и по-сериозна...

Други преди 7 години

Светските клюкари упорито шушукат, че връзката на Селена Гомес и новият й възлюбен - The Weeknd, става все по-сериозна и по-сериозна.

Младите изпълнители били на седмото небе от щастие - нещо, което ясно си личи от папарашките им снимки, защото двамата не крият страстта помежду си.

Мнозина смятаха, че връзката на Селена и 26-годишният Абел е просто скандален PR, който да подпомогне кариерата и на двамата. Близки до певицата обаче казват друго:

"Тя е много щастлива и влюбена. Всъщност двамата са в Италия не просто на почивка, а търсят перфектното място за бъдещата си сватба!"


За момента нито Селена, нито The Weeknd говорят за отношенията си, още по-малко пък да потвърдят, че наистина мислят да си кажат законното "Да".

Според слуховете 24-годишната Гомес и колегата й са заедно много преди публично да стане ясно, че са двойка. Певицата и Абел имали тайна афера, докато той все още имал отношения с модела Бела Хадид.

Дали клюките са верни и дали Селена скоро ще стане госпожа Тесфайе само времето ще покаже! А дотогава може да се радваме на процъфтяващата любов на младите музикални звезди.

More Други