Следва

Грабването на шанс изглежда така!

Стил урок на седмицата: Палтата, които все не ни достигат

Водени от добре познатата поговорка, че по дрехите посрещат, а по ума изпращат, сме наясно, че добре подготвеният градски човек успешно завоюва целите си...

All fashion преди 7 години

Водени от добре познатата поговорка, че по дрехите посрещат, а по ума изпращат, сме наясно, че добре подготвеният градски човек успешно завоюва целите си. Първоначалното впечатление трудно може да се промени, а важността на собствения стил и адекватното появаване на събития е, за съжаление, доста често подценявано.

Зимният аутфит се върти основно около топлината и комфорта на дрехите, но и от способността да разнообразяваме спрямо собствения си джоб.

На първа база е връхната дреха – „лицето“ на днешния ни избор и често – настроение. Добре е да се научим да сменяме според случая и дори деня, тъй като така стимулираме собствената си увереност и продуктивност. Носенето на едно и също палто или яке цял сезон е доста потискащо и го приемаме като проява на мързел.

Има страхотни mid-season намаления, събития и групи с размяна на готини дрехи за символична сума и напълно неочаквани съкровища в магазините втора ръка. Грабим с пълни шепи вдъхновение от световния стил на улицата, пречупваме го през собствената си гледна точка и не забравяме, че експериментът е най-добрият учител!



More All fashion