Следва

Другата дъщеря на Тръмп: Коя е Тифани?

Защото, ДА! Секс играчките не са скандални, а полезни!

Понеже е крайно излишно да се правим на непорочни девственици, дори и да ни се иска - не е така!...

Love преди 7 години

Понеже е крайно излишно да се правим на непорочни девственици, дори и да ни се иска - не е така! И защото в днешно време няма теми табу, но сексът е една от тях! Решихме, подтикнати от една или друга причина, да разясним ролята на секс играчките...

Да, доставят ни удоволствие!
Не, не са скандални, неприлични или пък заразени с краста!

Всъщност е научно доказано, че предметите за самозадоволяване, било то пластмасови, силиконови, стъклени, дървени и списъкът е дълъг, са полезни за здравето!

Да, правилно ни четете! Съберете езика от земята!

Знаете ли, че вагиналните яйца могат да ви помогнат при редица здравословни проблеми, а също така да направят половия акт по-приятен и раждането по-лесно? Хм, най-вероятно не, защото те все пак са "играчка на дявола"!

Терминологичното им название е Yoni Eggs, на български ги срещаме и като нефритени яйца, а yoni идва от санскрит, в който означава "свещен храм".

Тези странни джаджи реално представляват гири за гениталните мускули, които използваме при уриниране, дефекация и полов акт и които, благодарение на редица явления (като честа кашлица, например), се отпускат. Тук, идва и ролята на тези малки, чаровни помощници, които обещават да поддържат свещения ни храм в перфектно състояние, стига да им отделяме по няколко минути седмично.

Yoni яйцата се използват вече над 2000 години, като в числото на потребители влизат и различни набожни жени и религиозни учителки, които силно вярват в тяхната здравословна полза! Оригинално "секс играчката" идва от китайската традиция, където са наричани Jade Eggs. Jade е свещен камък, който се полагал единствено на императорски особи или техните наложници.

Яйцата засилват женската сексуална и физическа сила и стягането на "свещения храм". Преди време се е вярвало, че със силна и поддържана вагина, здравето, красотата и животът на определена дама ще бъдат в максималния си потенциал.

Освен това този продукт за самозадоволяване обещава да подари на притежателката си и умението на мултиоргазмите - нещо, което се придобива с времето след тренировките с яйцата. И сега, нека да бъдем честни, многократното удоволствие от секса е нещо, което всяка жена заслужава да опита!

Дилдата, вибраторите и/или още там каквото си пожелаете, от своя страна пък, ни освобождават от стреса и напрежението, защото окситоцинът, който се освобождава в кръвта след оргазъм, стимулира усещането за спокойствие и релаксация. Също така е и научно доказано, че по време на оргазъм амигдалата, частта от мозъка, която е свързана с негативните емоции като страх, тревожност, гняв, фобии, агресия, е неактивна или съвсем слабо активна. А и всички знаем, че редовните оргазми удължават живота!

Ще кажете: Защо с изкуствена играчка, а не с мъж! Всъщност различните продукти за самозадоволяване ни позволяват да проучим тялото си и да активираме собствените си чувствени емоции. Те ни позволяват да се гмурнем в необятността на собствения ни "храм" и да открием това, което е уникално като усещане за нас.

Тези греховни и неприлични за притежание играчки ни помагат да успокоим ума си, да усетим фините си енергии, да развием емоционалната си интелигентност, да укрепим самосъзнанието си, да заобичаме тялото си такова, каквото е и да приемем всеки един аспект от това кои сме.


More Love