Следва

Една пълна промяна с аромат на любов и канела

Другата дъщеря на Тръмп: Коя е Тифани?

Всички говорят за мистериозната по-малка наследница на Доналд!...

Celebrities преди 7 години

Докато по-големите деца на новия президент на САЩ - Доналд Тръмп - Доналд младши, Иванка и Ерик, редовно са под светлините на прожекторите, то детето от втората му съпруга - Тифани, избягва бляскавата публичност.

23-годишната блондинка се появи на няколко пъти до баща си, но все още си остава тотална загадка за медиите и света. Ето какво знаем за неуловимата Тифани:

Известна майка
Майка на Тифани е актрисата Марла Мейпълс, която се омъжва за Доналд през 1993 година, след като двамата разкриват публично тайната си афера. Марла играе в единственият филм, режисиран от краля на хоръра - Стивън Кинг, а наскоро се изяви и в танцувалното риалити Dancing with the stars. След развода си с Тръмп, през 1997 година, Мейпълс отглежда единствената си дъщеря като самотна майка, а самият Доналд твърди, че втората му съпруга е "най-голямата грешка" в живота му!

Престижно образование
Подобно на баща си, Тифани завършва Пенсилванския университет, където придобива двойна диплома в специалностите Социология и Градски изследвания. Блондинката е безупречна ученичка и има най-високите оценки в класа си. Наскоро Тифани разкри, че има намерение да се записва да учи и право.

Влюбена във врага
От няколко години насам по-малката дъщеря на Доналд има сериозна връзка с Рос Меканик, който е върл демократ и защитник на Хилари Клинтън! Тифани и половинката й се срещат в колежа, където той учи софтуерно инженерство. Рос също идва от богато семейство - баща му е виден демократ и адвокат по недвижими имоти. Очевидно обаче различните политически възгледи не пречат на Тифани и Рос да се обичат и подкрепят, Меканик придружи любимата си на церемонията по встъпване в длъжност на Доналд Тръмп.

В света на модата
През 2011 година 23-годишната девойка стажува за кратко време в най-голямото модно списание в света - Vogue. Миналата година пък Тифани се разходи в модното дефиле на Just Drew, което беше част от Седмицата на модата в Ню Йорк.

Музикална кариера
Когато е на 17 години Тифани пуска закачливата поп песен Like a Bird, но критиците никак не одобряват и музикалната й кариера така и не потръгва. "Гласът на Тифани е пипнат изключително много, тя не може да пее", твърдят и до ден днешен меломаните.



Поръсена с фешън прашец
Оказва се, че кръстник на усмихнатата блондинка е не кой да е, а именно Филип Блоч - кративният директор и стилист на конкурса за красота "Мис Вселена". "Ще я направя кралица на стила", заяви твърдо той дни след като стана ясно, че бащата на Тифани Доналд е новият американски президент.

Татко не ме обича
Публично е ясно, че Доналд определено не желае да бъде свързван особено много с Тифани. Той рядко говори за нея, като обаче редовно я кара да се чувства по-нисша от братята и сестрите си. Мнозина твърдят, че Тръмп жестоко съжалява, че въобще е направил дете на любовницата си Марла Мейпъл, въпреки това обаче той плаща тлъста издържа както на нея, така и на дъщеря си Тифани.

Семейни връзки
Въпреки това Тифани е изключително близка с Доналд младши, Иванка и Ерик. Децата на Тръмп редовно се събират през уикендите или празниците и поддържат добри отношения - нищо, че са от различни майки.

Вдъхновено от...
Името на Тифани всъщност идва от бижутерийната компания Tiffany & Co., чиито права Доналд откупува, за да може над магазина им на Пето авеню да построи легендарната Trump Tower.

Тифани струва..
Богатството на по-малката дъщеря на Тръмп за момента е оценено на около 600 хиляди долара, въпреки че тя съвсем наскоро завърши колеж. Очаква се то да се удвои в идната година, въпреки това едва ли скоро ще стигне числото на това на баща й - близо 5 милиарда.

More Celebrities

Внезапно слабичката Кейти Пери и пак ли за онова лекарство става въпрос

Celebrities преди 19 часа

Кейти Пери и силно вталената й фигура, демонстрирана в прозрачна мрежеста рокля на музикалните награди iHeartRadio 2024 възбудиха добре познатия ни шум около "обичайния заподозрян" - Оземпик. 

Pre-Fall 2024 на Dior и всички звездни гости на Мария Грация Кюри

Celebrities преди 15 часа

На 15 април в Ню Йорк беше показана предесенната колекция на френската модна къща Dior. Творческият директор Мария Грация Кюри събра на първия ред куп на шоуто в Бруклинския музей куп звездни посланици на марката.