Следва

Похотливи очи

Тръпнем в очакване на новата колекция H&M Studio! Ето и какво ще има в нея

Всяка с година тръпнем в очакване да видим какво ще ни предложи ексклузивната премиум колекция на H&M Studio...

All fashion преди 7 години

Всяка с година тръпнем в очакване да видим какво ще ни предложи ексклузивната премиум колекция на H&M Studio.

Миналият сезон си грабнахме едно жестоко палтенце, а преди това ботуши от лак и велур. Чудим се този път какво ще грабне модното ни око.

Оказва се, че през 2017 година за първи път дамската и мъжка колекция H&M Studio ще бъдат достъпни за пазаруване онлайн веднага след като бъдат показани с модно шоу в Париж на 1 март, както и в избрани магазини още на следващия ден.

С присъединяването към т.нар. "see-now, buy-now" бизнес модел, H&M прави крачка напред и скъсява разстоянието между представяне и продажби. Затова, месец по-рано, H&M представя само първите 16 визии, които илюстрират идеите на колекцията, чийто пълен блясък ще бъде показан в Париж.

Грацията и романтичната елегантност на балета, съчетани със спортната страст, създават общо послание за любов в колекцията H&M Studio SS17.

„Дамската колекция е посветена на любовта, с позитивното послание за надежда и оптимизъм. В нея опознаването на миналото, примесено със съвременна енергия, създава пътека към едно ново бъдеще," споделя Пернила Волфарт - главен дизайнер и артистичен директор на H&M.

Женствени детайли, обемни форми и традиционни техники се срещат с функционалността и високотехнологичната гледна точка на спортните облекла, за да създадат свеж и актуален стилов микс.

Представяме си балерина, която зад кулисите облича част от спортния си екип върху традиционната балетна униформа, небрежно създавайки гардероб от контрасти, резониращ между исторически класическото и простотата на модерните линии.

МАТЕРИИ
Органичен памук, копринен жакард, фини плетива и найлон.

ЦВЕТОВЕ

Черно, бяло и ярки акценти в розово и оранжево.

АКСЕСОАРИ
Сандали с дебели връзки около глезените, кожени ленти за коса, ниски обувки от мека кожа.



„H&M Studio е момент на противоречие. Мъжката част от колекцията балансира добре чисто традиционните кройки с модерния поглед на спорта; цветовете и материите; мъжествеността и новия прочит на чувствителността." споделя Андреа Ловенстам, главен дизайнер мъжко облекло в H&M.

Прецизност и силно послание; преработени традиционни похвати в мъжкото облекло; решителната модерна вълна на спорта – това са основните опорни точки на мъжката колекция H&M Studio за пролет-лято 2017. Лекотата е в основата на идеята за дрехите, базирана на разширения силует, водещ до свободни движения, които същевременно контрастират на фините тънки плетива, носени като втора кожа в комбинация с преработения спортен силует на панталоните и акцентите в наситен цвят.

ЦВЕТОВЕ
Черно, бяло, сиво и розово.

МАТЕРИИ

Вълна, найлон, памук, памучен крепон, пластмаса и мрежа.

ОСНОВНИ МОДЕЛИ

Дълъг тренчкот, розов найлонов бомбър, скъсени спортни долнища, полупрозрачен бял анорак, рипсено полуполо, памучни потници, къси панталони от бял памучен крепон и розов найлон.

АКСЕСОАРИ
Обувки без връзки от мека кожа, найлонова полупрозрачна раница в опушено сиво.

More All fashion