Следва

Стилна, дръзка, черна: Eкзотичността на една пълна промяна

Една пълна промяна с аромат на любов и канела

Светът е голям, и промени /като спасения/ дебнат отвсякъде!...

All About Life преди 7 години

Светът е голям, и промени /като спасения/ дебнат отвсякъде! Вдъхновяваме се от новия проект на бижуто в центъра на София - Park Center, защото ни е пределно ясно, че да обърнеш имиджа си с гардероба надолу е нещо изключително трудно. За сметка на това силно зареждащо, дори възраждащо. Смело, но смислено, "страшно", но сладко.

Ние, жените, харесваме да сме последователни в нещата, които обичаме, и, честно признаваме, промените са нещо тотално ужасяващо, било то дори в прическата.

Кампанията „Твоят нов имидж те чака в Park Center“ обаче доказа точно обратното! Трансформацията може да е нещо очарователно и да донесе нов път в живота! Което е прекрасно, абсолютно прекрасно!

Този път сме очаровани от дързостта на Виктория Маврова, която е третата дама, престрашила се да преобрази стила си.

Позитивна, шарена и много динамична, младата жена е все още студентка, учи Графичен дизайн в НБУ и споделя, че от известно време насам е доста по-широкоскроен човек и именно заради това се е решила на промяна в имиджа си.

"Стилът ми е предимно спортно-елегантен и много исках да се разнообразя с по-атрактивна, модерна, парти визия", искрена е Вики, която, благодарение на магазин Scandal и колеги стилисти се превръща в чаровна фатална жена.

Новият образ ужасно много отива на брюнетката и някак си подчертава романтичната й същност. Влюбени сме в цикламеното кожено яке на Guess, силен, но точен акцент в аутфита й.

Бунтарката във Вики се предизвиква и от малката черна рокля на Liu Jo - дреха, която задължително трябва да присъства в гардероба на една жена. По възможност в повече от една разновидност.

Черешката на тортата са обувките на висок ток от Michael Kors, които внасят допълнителна доза сексапил във визията.

"Обожавам да пътувам! Мечтая да съм част от нощния живот и танците в Рио де Жанейро, да усетя дивия живот на Африка, да остана без дъх пред красотата на Аляска, да опитам вкусотиите на всяка европейска държава и да се почувствам „изгубена“ на Time Square в Ню Йорк! Ех, мечти..., мечти...", споделя Виктория, а ние й пожелаваме с новия имидж, дело на кампанията на Park Center, да обиколи света НЯКОЛКО ПЪТИ!

Щастливо!

More All About Life

Мултивитамините: да или не, кога и защо

All About Life преди 11 часа

Без съмнение най-добрият начин да си набавите необходимите хранителни вещества е балансираната диета. За съжаление не ни е лесно в съвременното общество. Имаме нужда от нещо повече от храна. Мултивитамините са една от ефективните алтернативи, признати от експертите. Но от момента, в който решите да ги консумирате, въпросите започват да възникват един по един.

Астро: 4-те зодии, предразположени към психични разстройства

All About Life преди 11 часа

Коя зодия според вас е най-склонна към депресия? Кой е по-вероятно да има хистрионно разстройство на личността? Става дума за четирима представители на зодиакалния кръг, чиято психика е много лабилна.