Стилна, дръзка, черна: Eкзотичността на една пълна промяна

Светът е голям, и промени /като спасения/ дебнат отвсякъде!...

Светът е голям, и промени /като спасения/ дебнат отвсякъде! Вдъхновяваме се от новия проект на бижуто в центъра на София - Park Center, защото ни е пределно ясно, че да обърнеш имиджа си с гардероба надолу е нещо изключително трудно. За сметка на това силно зареждащо, дори възраждащо. Смело, но смислено, "страшно", но сладко.

Ние, жените, харесваме да сме последователни в нещата, които обичаме, и, честно признаваме, промените са нещо тотално ужасяващо, било то дори в прическата.

Кампанията „Твоят нов имидж те чака в Park Center“ обаче доказа точно обратното! Трансформацията може да е нещо очарователно и да донесе нов път в живота! Което е прекрасно, абсолютно прекрасно!

Потапяме се в пълната промяна на Анна Кирякова, една дама, която се интересува от изключително разностранни теми.

Наскоро дипломирал се юрист, красивото момиче има познания по екзотичния китайски и обожава да готви.

Какво я е подтикнало да смени имиджа си ли? "Винаги съм искала да се снимам в реклама за коса или да си имам моя лична професионална фотосесия", споделя Ани.

И така, в чаровната й трансформация участват магазин Scandal и колеги стилисти, които подбират дръзка, но същевременно доста стилна визия за младата дама.

Кожено яке, чернобяла рокля, така модерната в момента bucket bag и всичко това в комбинация със стилни ниски обувки от лак. Перфектно и толкова прилягащо на нежната Ани, която заради правото се занимава със сериозни теми и хора.

"На този етап не мога да кажа дали ще се занимавам с право в модна фирма, но ако някой ден имам такава възможност би ми било интересно, тъй като в тази сфера попада „Интелектуалната собственост“. Доколкото знам, има сериозни санкции, налагани от Комисията за защита на конкуренцията за имитация на дадена търговска марка.Тълкуване и прилагането на разпоредбите на Закона за защита на конкуренцията винаги е представлявало интерес за мен", искрена е красавицата, подложила се на смяна на имиджа.

Дали ще реши или не да влезе в законните дебри на модната индустрия е избор само и единствено на Ани, но ние сме убедени, че с новата си стилна визия ще покори офиса на всяка фешън марка.

Коментари: 0

За да коментираш, е необходимо да влезеш в профила си. Ако все още нямаш такъв, използвай линка "Регистрация" по-долу.