Стилна, дръзка, черна: Eкзотичността на една пълна промяна

10-02-2017 Текст: ViewSofia/Цветина Пращова Фотография: Park Center
Добави коментар

Светът е голям, и промени /като спасения/ дебнат отвсякъде! Вдъхновяваме се от новия проект на бижуто в центъра на София - Park Center, защото ни е пределно ясно, че да обърнеш имиджа си с гардероба надолу е нещо изключително трудно. За сметка на това силно зареждащо, дори възраждащо. Смело, но смислено, "страшно", но сладко.

Ние, жените, харесваме да сме последователни в нещата, които обичаме, и, честно признаваме, промените са нещо тотално ужасяващо, било то дори в прическата.

Кампанията „Твоят нов имидж те чака в Park Center“ обаче доказа точно обратното! Трансформацията може да е нещо очарователно и да донесе нов път в живота! Което е прекрасно, абсолютно прекрасно!

Потапяме се в пълната промяна на Анна Кирякова, една дама, която се интересува от изключително разностранни теми.

Наскоро дипломирал се юрист, красивото момиче има познания по екзотичния китайски и обожава да готви.

Какво я е подтикнало да смени имиджа си ли? "Винаги съм искала да се снимам в реклама за коса или да си имам моя лична професионална фотосесия", споделя Ани.

И така, в чаровната й трансформация участват магазин Scandal и колеги стилисти, които подбират дръзка, но същевременно доста стилна визия за младата дама.

Кожено яке, чернобяла рокля, така модерната в момента bucket bag и всичко това в комбинация със стилни ниски обувки от лак. Перфектно и толкова прилягащо на нежната Ани, която заради правото се занимава със сериозни теми и хора.

"На този етап не мога да кажа дали ще се занимавам с право в модна фирма, но ако някой ден имам такава възможност би ми било интересно, тъй като в тази сфера попада „Интелектуалната собственост“. Доколкото знам, има сериозни санкции, налагани от Комисията за защита на конкуренцията за имитация на дадена търговска марка.Тълкуване и прилагането на разпоредбите на Закона за защита на конкуренцията винаги е представлявало интерес за мен", искрена е красавицата, подложила се на смяна на имиджа.

Дали ще реши или не да влезе в законните дебри на модната индустрия е избор само и единствено на Ани, но ние сме убедени, че с новата си стилна визия ще покори офиса на всяка фешън марка.

Коментари 0

Добави коментар

За да коментираш, е необходимо да влезеш в профила си.
Ако все още нямаш такъв, използвай линка "Регистрация" по-долу.

    Регистрация / Забравена парола

Питай ме, Питай ме

Здрава коса през лятото? COCO ни дава отговора...

Здрава коса през лятото? COCO ни дава отговора...

06-07-2017

Въпрос:

Здрава коса през лятото? COCO ни дава отговора...

Отговор:

Всички знаем какви красиви къдрици ни прави солената вода, но май ще се окаже доста вредна за гривата ни. Ето и няколко съвета как да се грижим за косата си след плаж... Прочети... 

Item of the day

Фаталното привличане

Виж още
Фаталното привличане

Жълт бутон

8–годишният син на Наоми Уотс иска да е момиче?

8–годишният син на Наоми Уотс иска да е момиче?

Виж още