Следва

ЧРД, Стоянка Мутафова! Театралната легенда стана на 95!

Ариана Гранде и Джон Леджънд са изпълнителите на “Beauty And The Beast”

Мултиплатинената поп принцеса Ariana Grande и носителят на 10 награди ГРАМИ – John Legend, са звездите, избрани да изпълнят официалната песен “Beauty And The Beast”...

Music преди 7 години

Класическата приказка “Красавицата и Звярът” ще бъде разказана в пълнометражния филм на Дисни, който тръгва в кината на 17-ти март 2017 г.

Стартират предварителните поръчки на официалния саундтрак в онлайн магазин MusicMall.bg.

Мултиплатинената поп принцеса Ariana Grande и носителят на 10 награди ГРАМИ – John Legend, са звездите, избрани да изпълнят официалната песен “Beauty And The Beast” от саундтрака към едноименната пълнометражна филмова продукция на Дисни, която тръгва в кината на 17-ти март, 2017 г.

Оригиналната версия на популярната балада е в изпълнение на Celine Dion и Peabo Bryson, по музика на Alan Menken и текст на Howard Ashman.

Продуцент на новата версия на песента е Ron Fair, носител на шест награди ГРАМИ и с 18 номинации. Ron се присъединява към проекта по покана на президента на Disney’s Music & Soundtracks - Mitchell Leib, с който е работил успешно и за саундтрака към филма “Pretty Woman”. Leib споделя, че няма по-добър вокален продуцент от Ron и работата с него е удоволствие, защото разбира много добре динамиката на филмовата индустрия. Идеята за колаборацията между Ariana Grande и John Legend също е на Leib, мотивиран от забележителния талант на двамата изпълнители.

Музикалното видео ще бъде режисирано от Dave Meyers, работил с популярни имена като P!nk, Janet Jackson, Ice Cube и Britney Spears. Резултат от работата му са десетки номинации и много награди, сред които ГРАМИ за най-добро музикално видео и 11 награди на MTV.

В главните роли на пълнометражната продукция ще видим Ема Уотсън (поредицата за „Хари Потър) като Бел; Дан Стивънс в ролята на Звяра; Люк Евънс („Хобит: Битката на петте армии“) като Гастон – красивият, но плиткоумен селянин, влюбен в Бел; Кевин Клайн в ролята на Морис – бащата на Бел; Джош Гад като Лафу – дългогодишния приятел на Гастон.

Ще чуем и гласовете на редица емблематични актьори: Юън Макгрегър като свещника Люмиер, Стенли Тучи като клавесина Канденза, Иън Маккелън като часовника Когсуърт, Ема Томпсън като чайника г-жа Потс.

Официалният саундтрак към “Beauty And The Beast” ще излезе седмица преди премиерата на филма. В него, освен деутната песен на Ariana Grande и John Legend, ще бъдат включени още 16 песни.

Various Artists – Beauty And The Beast - Съдържание:

1. "Prologue"
2. "Belle" Emma Watson, Luke Evans, Josh Gad, Chorus
3. "Belle" Watson
4. "Gaston" Evans, Gad, Chorus
5. "Gaston" Evans, Gad, Chorus
6. "Be Our Guest" Ewan McGregor, Emma Thompson, Chorus
7. "Something There" Thompson, Ian McKellen, McGregor, Watson, Dan Stevens
8. "TBA" McKellen
9. "Beauty and the Beast" Thompson
10. "To the Fair"
11. "West Wing"
12. "Forever" Stevens
13. "Battle on the Tower"
14. "Transformation"
15. "Beauty and the Beast" Ariana Grande & John Legend
16. "How Does a Moment Last Forever" Celine Dion
17. "Forever" Josh Groban

More Music