Следва

Ето и кои са номинираните за ИКАР 2017

ЧРД, Стоянка Мутафова! Театралната легенда стана на 95!

Кралицата на българската театрална сцена Стоянка Мутафова навършва 95 годни днес!...

People of art преди 7 години

Кралицата на българската театрална сцена Стоянка Мутафова навършва 95 годни днес!

Не изневерявайки на стила си, Мутафова посрещна рождения си ден на сцена, като вечерта преди празника игра в представлението "Столетие мое".

„Иска ми се да се срещнем и на стогодишнината ми!“, с тези думи актрисата се обърна към публиката, която беше изпълнила до краен предел голямата зала на Сатиричния театър. „Сигурна съм, че всички вие ще бъдете тук и аз ще бъда много щастлива!“ – обяви актрисата под бурните аплодисменти на публиката.

Примата на българската сцена получи цветя от Сатиричния театър, където играе от създаването му преди 60 години. След спектакъла първи на сцената я поздрави директорът на театъра проф. Здравко Митков.

Припомняме, че Стоянка Мутафова чака одобрение да бъде вписана в книгата за рекорди на Гинес, като най-възрастната активно играеща актриса.

Честит рожден ден, Стоянке! Бъди все така прекрасна и не спирай да ни радваш от театралната сцена, а и не само!


 

More People of art

Болшой театър премахна имената на противниците на "спецоперацията" от афишите за предстоящия сезон

People of art преди 7 месеца

Директорът на Болшой театър Владимир Урин даде интервю за "Российская газета" и заяви, че спектакли на режисьори, които са се противопоставили на руската "спецална военна операция" в Украйна, се премахват от репертоара на театъра