Suicidal Angels отново в София

Гръцката траш метъл банда Suicidal Angels се завръща в София на 23 февруари в Mixtape 5...

Гръцката траш метъл банда Suicidal Angels се завръща в София на 23 февруари в Mixtape 5.

Те не само ще представят новия си шести студиен албум - Division of Blood, но ще изпълняват и по-стари хитови парчета.

Освен тях, на сцената ще се качи и една от най-обещаващите български траш метъл банди – Terravore, която ще даде подходящ старт на вечерта.

Момчетата от Terravore свирят изключително качествен олд скул траш и дет метъл, макар бандата да е създадена едва през 2015 г. от Калин Бъчваров и Иван Лазаров. Първоначално групата се подвизава с друго име и барабанист, но с присъединяването на Трендафил Трендафилов, момчетата придобиват сегашната си визия. В началото на 2017, Terravore спечелиха и второ място в онлайн конкурса Rec Your album professionaly for free, което означава, че има какво да очакваме от талантливата банда.

За краткото време на сцената, Terravore доказват, че имат огромен потенциал и се приемат много добре от феновете на траш метъла. Участието им, като подгряващата банда за концерта на Suicidal Angels, ще е само още една стъпка нагоре към успеха.

Промоционални билети на цена от 25 лв. могат да бъдат закупени в мрежата на Eventim.bg. След изчерпването им, билетите ще се продават на цена от 30 лв.

Коментари: 0

За да коментираш, е необходимо да влезеш в профила си. Ако все още нямаш такъв, използвай линка "Регистрация" по-долу.