Следва

Juvena PREVENT & OPTIMIZE

Trend Report - Джунглата

Сезонът на слънцето и цветята, този път намира своя образ в най-различни екзотични и много експресивни мотиви...

All fashion преди 14 години

Сезонът на слънцето и цветята, този път намира своя образ в най-различни екзотични и много експресивни мотиви, чиито форми са умело въплътени във всевъзможните платове с щампи, различни украси, които се подават свободно и триизмерно от облеклата и, разбира се, ярките цветове на джунглата - крещящи или пък маслени, но винаги нюансирани, според природата и нейните дарове.

Тези по-скоро абстрактни материи, десени и украшения изваждат на показ “дивото” в теб, докато оформят силуета по един твърде забелeжим начин и директно разказват истории за непознати, девствени земи, богати на слънчеви настроения. Подходящи за всеки случай, съчетани умело, те са новия култ към живота, такъв, какъвто е - колоритен. И следвайки тенденцията от предишните години за етно шика във всичките му варианти, тези мотиви от джунглата се прераждат в нова необуздана страст, като жив израз на крещящите ти емоции.

Започва се с пясъчни тонове, много контрастни райета и карета, тигрови и леопардови щампи, хартиени цветя, и се завършва с флорални апликации, обеци с пера, брошки във вид на племенни маски, шалове и ленти за коса с плодове, естествени набори и ужасно пъстри акценти, носещи уханието на мистериозната и красива джунгла.

Не всички накуп, разбира се. Така с тези силно изразени детайли и акценти, ти си новата градска амазонка - уверена, свободна, малко хищна и лишена от днешните табута в модата.

Би изглеждала добре с всяко едно от тези неща, стига да са съобразени с твоя собствен стил, с обстановката и с повода, според които ги носиш. С леките и нежни материи, украсени подобаващо с гореизбороените елементи, всяка разходка се превръща в приключение сред фауната и флората във фантазията на твоя собствен свят, пълен с чудати създания, любовни бръшляни и музиката на ветровете, водите и дърветата.
 

More All fashion