Следва

Това изневяра ли е? Дейвид, това определено не е Виктория!

Говори ми за ЛЮБОВ: Антония Комитова

Някъде между смисъла и съществуването се е загнездила здраво любовта, тази спойка на всичко около нас...

Други преди 7 години

Някъде между смисъла и съществуването се е загнездила здраво любовта, тази спойка на всичко около нас. Вдишваме я, и издишваме всеки ден, понякога неосъзнато. И, както казва нашият гост номер 8, Антония Комитова, всеки ден се раждаме наново. Затова: Здравей свят, усмихваме ти се и обичаме, просто, истински и вярно!



Специалният проект на ViewSofia "Говори ми за ЛЮБОВ" стана възможен благодaрение на стиха, целувката, цъфналата ръж. И Ballantine's.




Антония има бебе, любов и огромното щастие на осъзнатостта. Обожаваме изражението й на усмихнат и вътрешно човек, и ви я предстаяме завоалирано, но достатъчно директно, за да се съгласите с нас, че е прекрасно да говорим с жени като нея.

Цитираме самата Антония, която: "
Мина по стандартния път – учене, работа, работа навън, планини, лутане, блъскане, блясъци, организации, битки. Няма такова нещо, като стандартен път. Пробваш и виждаш дали това е твоето. Нищо не трябва, всичко е възможно щом е приятно. Тогава е и здравословно.

Новите произведения, направени от любов, обхващат темите обучение, здраве и благоденствие, както в личен, така и в професионален план. Личното се казва сзнание (няма правописна грешка). И знанието и съзнанието го носим, но често го пренебрегваме. Три седмици всеки ден използваме медитацията като средство за фокус, разбиране и баланс. Добавяме към него и зелен сок за тонус и денят изглежда по друг начин. Просто, но факт!

В професионален план изграждаме програма от 9 курса, наречена „Умения на бъдещето". Това са онези умения, които все повече ще ни помагат да успяваме един с друг – да намираме печеливши решения чрез преговори, да разказваме въздействащи истории, да използваме „критично мислене", да умеем да боравим с промяната и да се сприятелим с конфликта."

Ето ни, двете страни на една монета, в блиц за смисъла:  


Влюбих се за първи път...
когато се качих на колело.

Любовта е категорично... 
желание за контакт. Най-полезното сетиво. Любовта е избор – да живееш с любов всеки миг към познато и непознато. И също толкова категорично, не е страх. 

Понякога Тя е като крадец. Обичта краде... 
усмивки...усещането за време.



Но умее да дава... пламъка в свещта, сладостта в живота, смисълa във всичко, и много свежест.

Когато не знам дали е там, я викам с...
не я викам. Тя си е тук, във вътрешния джоб.

Веднъж изгубена, тя има свойството...
тя губи ли се? Любовта е навсякъде. Я се огледайте хубаво.

Единственият аршин, с който я меря е...
един аршин е равен на 68 см, така ли беше?



Ако срещу себе си любовта имаше огледало, нейният огледален образ щеше да е пълен със... сапунени мехурчета – леки, волни и част от голямото. Цялата вселена и отвъд.

Най-красивата любовна история, която детето в мен си спомня... от истории като Ласи, Карлсон и И.Т. Всъщност няма история без любов.

Когато моето дете ме попита: Какво е любовта, ще му кажа простичко... че то само ще разбере. Наподобява радостта от парче диня в горещ ден. 



Вярно ли е, че когато нещата в любовта се случват лесно, тя не е истинска или поне голяма? Точно обратното. Любовта се случва лесно, естествено, точно по начина, по който изгрява слънцето и разцъфва цветето.

Моята тайна да задържа любовта е... да бъда себе си. Като се отпусна и включа на режим блаженство, без причина се образува чудото – ставам много приятна за обичане. Любовта не се задържа, не се търси. Тя се саморазмножава и култивира. Всеки миг е желание за нежност, за внимание и съзерцание.



Различията - мост или бездна са за любовта... тази тема не Я вълнува. Любовта е детско любопитство. Любовта е независима.

Любовта има нужда от гнездо, шанс и... пространство... спокойствие.

Специалният проект на ViewSofia "Говори ми за ЛЮБОВ" стана възможен благодарение на стиха, целувката в цъфналата ръж и Ballantine's.

Благодарим за приятната атмосфера и прекрасното отношение към нас и нашите гости на ресторант SASA Asian Pub!

Любовните ни послания се изписват на новия, готин и забавен Lenovo Yoga. Така ги съхраняваме завинаги, и на екрана, и на хартия.


• За перфектната грим визия на нашите гости се погрижиха очарователните момичета от Dior, винаги с внимание към детайла!

• За прическите, неизменна част от съвършения силует, се погрижиха любимите ни Vogue Vision!


Приятната атмосфера и много вкусната азиатска кухня на нашите любезни домакини от ресторант SASA има два адреса:

SASA Radisson, пл. „Народно събрание“ 4
SASA Paradice Center, Paradice Center, ет.2


Нали не сте забравили другите епизоди от поредицата "Говори ми за ЛЮБОВ"?

Любовта на Макс Пирски
Любовта на Анжела Недялкова
Любовта на Графа
Любовта на Стефания Колева
Любовта на Константин Трендафилов
Любовта на Михаела Филева
Любовта на Voin de Voin 

More Други