Следва

Непочтителна женственост изпълнена с живот!

Au Revoir, Рикардо: Поглед към най-добрите дизайни на Тиши за Givenchy

Легендата носи, че Рикардо Тиши си печели мястото на креативен директор на Givenchy по доста интересен начин...

All fashion преди 7 години

Легендата носи, че Рикардо Тиши си печели мястото на креативен директор на Givenchy по доста интересен начин.

Тогава младият италиански дизайнер е единственият кандидат за мястото, който категорично не включва в идеите си музата на марката - Одри Хепбърн.

За разлика от фаталната, дръзка и провокативна жена на Тиши, актрисата никак не е по-вкуса му - малка, слаба и нежна.

Пренебрегването на Хепбърн обаче не изиграва лоша шега на дизайнера, а даже напротив! През 2005 година Рикардо официално е назначен на поста креативен дирекор.

Благодарение на пламенните си решения и виждания, Тиши печели за рекламни лица на модния бранд имена като Бионсе и Риана, които са пленени от цялостното секси излъчване на колекциите му.

За това никак не е изненадващо, че много от холивудските звезди тъжат, че той е решил да напусне Givenchy.

В колекциите на Рикардо Тиши ясно се отличават две неща: готик тенденциите и Girl power идеята- и двете засягащи детството му.

Тиши е отгледан в католическо семейство, откъде идва и любовта му към готиката и фино настроеното му чувството за прегрешение. Освен това, бащата на дизайнера умира, когато Рикардо е много малък, така той остава на отглеждането на майка си и осемте си сестри - нещо, което го кара да оцени силния и много борбен женски дух.

Вчера, за съжаление на мнозина,Рикардо Тиши официално обяви, че напуска легендарния френски лейбъл Givenchy. Креативният директор оставя 12-годишна сериозна и сензационна работа, зад гърба си.

В галерията горе>>> ще видите едни от най-добрите дизайни на Тиши по време на дългогодишната му работа за модната къща. Модни очарования, които са красили страниците на фешън библията Vogue!

More All fashion