Следва

Тя е ПЪРВАТА! Кралица Елизабет празнува сапфирен юбилей!

Астро шепот: Какво да правим през февруари според Луната!

Как звездите ще повлияят на съдбата ни през този месец...

Astro преди 7 години

Независимо от факта, че през прозорците все още виждаме купчинки сняг, заледени хълмчета от капещата вода на климатиците и термометрите продължават да показват „прилични” минусови температури, Малък Сечко, както още наричаме последния зимен месец, е един наистина подходящ период от време, в който си струва поетапно да обмислим всички наши стъпки за подготовка за настъпващото лято. Този лунен календар ще ни помогне да изберем най-благоприятните моменти на началото на реализацията на плановете ви.

1 и 2 февруари: 
В следващите няколко дни ще почувствате необясним прилив на енергия. Ето защо, ако отдавна ви се е искало да тръгнете на фитнес и поради някаква причина досега не сте го направили, сега е най-доброто време за това.

3 и 4 февруари: 
В никакъв случай не се отказвайте от предложения, които ви гарантират финансова печалба. Всички операции, свързани с пари, са обречени на задължителен успех.

5 и 6 февруари:
Точното време да се захванете със семейните си задължения. Но ако планирате да направите голяма покупка за апартамента ви, ще е по-добре да я поотложите за няколко дни. Не забравяйте – зимен месец е, вероятността да се появят изневиделица непредвидени финансови разходи, е повече от възможна!

7 и 8 Февруари:
Сега е моментът за поемане на рискове, тъй като в следващите няколко дни ще почувствате изключително приятен прилив на физическа сила и енергия, а те само и единствено ще допринесат за успехи в бизнеса и работата ви.

09 февруари и 10:
Ей, горе главата! Не зацикляйте в проблемите! Вторачите ли поглед в неуспехите, ще затънете в плаващите пясъци на трудностите и няма измъкване! А така само ще позволите на най-важните неща, които могат да променят коренно ситуацията, да минат безвъзвратно през пръстите ви, да изчезнат. Затова, за да получите най-доброто и заслуженото за труда си, начертайте предварителен план за нещата, но не само в главите си, и го следвайте стриктно!.

11 и 12 февруари: 
Време за мен! Време за егото ми! Време да се поглезя и да обърна внимание само и единствено на себе си! Тези мисли трябва да ви водят тогава. Отидете на кино, купон, театър, излезте с приятели в някое заведение или направете каквото и да било, което може да ви даде нов старт, поглед, план за нещата.

13, 14 и 15 Февруари: 
Имайте предвид, че през следващите дни ще срещнете приятен непознат, който - нищо чудно, да ви обсипе с много комплименти, дори по отношение на работата ви, ако му позволите да ви опознае по-добре, разбира се.

16 и 17 февруари:
Сега трябва да се съсредоточите върху екипната работа, тъй като ще бъде много продуктивна. И в никакъв случай не подценявайте коментарите от колегите си по ваш адрес, независимо дали са в прав текст и казани на 4 очи. Погледнете „над нещата”, приемете думите като градивна критика и това само ще ви помогне още по-добре да разберете коя страна от личността си да развивате.

18, 19 и 20 февруари:
Моля ви, в следващите няколко дни контролирайте емоциите си! Ако не можете – започнете отсега да се учите как! Не се поддавайте на дяволските изкушения, които да замъглят трезвото ви мислене и да ви направят дори агресивни! Ще усетите как сякаш нарочно всичко става така, както става, все едно е поставена пръчка между спиците в гумата на колелото ви, с което някой поставя на изпитание нервната ви система. Затова може би е по-добре точно сега да се заровите в купчината бумаги, чийто преглед отлагате вече половин година, и да концентрирате цялото си аз в отшелничество и некомуникация с други човешки същества, докато „бурята” отмине.

21 и 22 февруари: 
Посветете този период на нещата, започнати и незавършени от миналата година, да речем. Поразровете се из скрина на тавана, бръкнете най-отзад в гардероба си. Не се знае какво ще откриете и ще си припомните с какъв ентусиазъм сте се захванали с него. Ще видите как някак с лекота през следващите дни дори и най-трудните проблеми ще бъдат решени, без никакви проблеми.

23, 24 и 25 февруари:
Ще дочуете това-онова за себе си, но в никакъв случай не обръщайте внимание на подобни слухове! По-скоро надградете и изненадайте всички, като направите нещо за собствената си творческа реализация – запишете се на нов и нетипичен за вас курс – по йога, пилатес, карате, шофьорски, шивашки… Започнете да записвате мислите си – знае ли човек, може и книга някой ден да издадете! Или просто посветете няколко часа на четене на книги за изкуството.

26 и 27 февруари: 
Нещо вътре във вас ще светне като лампичка и ще ви подскаже, че не бива да се доверявате 100-процентово на думите на хора около вас, които не познавате добре, тъй като има голяма вероятност да ви предадат и разочароват. Макар, че е в началото на работната седмица, ако можете – отидете с близки приятели на разходка сред природата за цял ден. Тишината, спокойствието, чистият въздух, самото бягство от ежедневното натоварване и самата природа много ще ви заредят.

28 февруари: 
Преди да вземете следващото важно решение, изключително прецизно претеглете плюсовете и минусите, които ще последват от него. И в никакъв случай не пренебрегвайте помощта, която с изненада ще установите, че ще ви бъде предложена.

More from View Sofia

"Свалих 3 сантиметра от талията си": Лена Перминова откровено за абдоминопластиката

Celebrity beauty преди 4 години

Бел.ред. Диастазата (duastasis recti) представлява раздалечаване на двете половини на правия коремен мускул (rectus abdominis), което може да достигне 2,5см и повече на ширина. Получава се в резултат на разтягането на Linea Alba (букв. бяла линия) – тънката бяла подкожна ивица, разделяща правия коремен мускул. Може да се прояви по цялото му протежение или само частично, на места.

More Astro