Следва

Wonder Twins: Звезди, които имат БЛИЗНАЦИ!

Гришо: Връзката ми с Никол не е лесна!

Григор Димитров е в родната си България, а за изненада на всички доведе със себе си и популярната си приятелка - певицата Никол Шерцингер...

Други преди 7 години

Григор Димитров е в родната си България, а за изненада на всички доведе със себе си и популярната си приятелка - певицата Никол Шерцингер.

Самият тенисист обаче разкри, че отношенията му с изпълнителката никак не са лесни. Причината? Прекалено честите им професионални ангажименти!

"Колкото за връзката, не е лесно. Двамата имаме натоварени програми, планирани ангажименти. Когато има разбиране и от двете страни, нещата се получават и има хармония", сподели Гришо пред "Нова".

Димитров разкри, че дори и в България с Никол не са постоянно заедно. В момента той се подготвя за турнира в София, а тя разглеждала църквите в столицата.

"Тя в момента си почива", издаде най-добрата ни българска ракета.



През уикенда социалните мрежи, а и не само, бяха разбити от фотосите на Гришо и Никол, които се наслаждават на италиански обяд в компанията на майка му Мария. Повече от явно е, че снаха и свекърва се разбират перфектно!

Въпреки това и до момента Шерцингер не е публикувала нито един фотос от престоя си в България в социалните си профили.

Припомняме, че Григор Димитров и Никол Шерцингер са заедно от началото на 2016 година. Връзката им стартира малко след като тенисистът се раздели с колегата си Мария Шарапова.
 

More Други