Говори ми за ЛЮБОВ: Макс Пирски

Любовният месец февруари настъпи, а с него и купидоновата войска ще обгради града!...

Любовният месец февруари настъпи, а с него и купидоновата войска ще обгради града! Сърца, балони, мечета, цветя, всевъзможни жестове на внимание, романтика, любов и споделеност. Неща, които са вълшебният облак, обграждащ чудото, наречено Живот, защото без него, Животът, това върховно благо, просто не е това, за което ни е даден.

В поредицата на View Sofia - ГОВОРИ МИ ЗА ЛЮБОВ, малки, големи и още по-големи момичета и момчета /припомняме епизодите от миналата година ТУК/, ще ни отговарят на 14, съвсем индивидуални и нарочни за всеки един въпроса, подготвени от екипа ни, за това КАКВО Е, КЪДЕ Е, КАК Я ПОЗНАВАМЕ и КАК Я ХРАНИМ, ЗАЩО Я ГУБИМ и КАК Я ПЕЧЕЛИМ ОБРАТНО, нея, ЛЮБОВТА, плюс всички други важни, сериозни, нежни и откровени рецепти за смисъла, в крaйна сметка, на ВСИЧКО!

Специалният проект на ViewSofia "Говори ми за ЛЮБОВ" стана възможен благодрение на стиха, любовта, цъфналата ръж и Ballantines.

За начало едно сърце, което пътува много и то не само в страната на буквите!


Макс Макс успокои забързаното си ежедневие с релаксиращ билков чай от SASA Asian Pub

Макс Пирски е дете на света - роден е в Русия, живее в Йерусалим и София, и редовно пътува навсякъде и все за неопределено време! На 27 години е, а от цели девет се занимава с графичен дизайн и типография. Владее 4 езика и обожава да експериментира с буквите. Освен това, влезе в класацията на списание Forbes 30 Under 30 за цяла Европа. А каква е любовта на Макс? ВИЖТЕ!

Коментари: 0

За да коментираш, е необходимо да влезеш в профила си. Ако все още нямаш такъв, използвай линка "Регистрация" по-долу.