Следва

Ето кой ще замени Рикардо Тиши в Givenchy!

Г като гаф: Модните недомислици на седмицата

Време е за порядъчната, и така любима порция, от звезди гафове!...

All fashion преди 7 години

Време е за порядъчната, и така любима, порция от звезди гафове!...

Дебела?!?!

Честно казано направо ни се струва скандално, че Лейди Гага е подложена на fat shaming. Оказва се, че има хора, на които никак не им е допаднало представянето на певицата по време на полувремето на Super Bowl 2017. Въпреки че беше повече от фантастична, Гага си е спечелила немалко кофти коментара, които обиждат външния й вид. Част от зрителите на най-гледаното спортно шоу твърдят, че изпълнителката се е пременила в неподходящи за нея тоалетчета, тъй като коремчето й изхвърчало от тях и това никак не било естетически красиво.

Този глас, това изпълнение и накрая все ще има някой недоволен!

От Instagram до Harvard

Киара Ферани е една от най-успелите фешън блогъри в индустрията, печелейки милиони почитатели година след година. Както повечето от нас знаят, красавицата е лицето, което седи зад блога the Blonde Salad, който тръгна онлайн през 2009 година. От тогава насам Киара пусна собствена линия обувки и аксесоари, а сега й предстои ново начинание.

Оказва се, че Ферани вече ще преподава и в престижния университет Харвард. Италианката ще учи студенти на специалността "Луксозен маркетинг", а на нас това, честно казано, ни идва малко в повече! Едно е блогърка да създаде обувки и дрънкулки, съвсем друго е да се изявява, като преподавател в елитно учебно заведение.

Край за BCBG Max Azria?

Наскоро разказахме за огромните финансови проблеми, сполетяли известния американски бранд The Limited, а днес ставаме свидетели на подобната съдба на друг американски бранд в средния ценови клас - BCBG Max Azria.

Говорители на бранда съобщават, че голяма част от магазините ще бъдат закрити, без да се споменава конкретна цифра. С общ брой от 570 магазина в цял свят, новината не идва като голяма изненада... Тунизийският дизайнер и основател на бранда, Макс Азриа, се оттегли окончателно от поста си миналия юли, а няколко месеца по-късно, дъщеря му, Джойс Азриа, отговаряща за младежката линия BCBGeneration, също напуска.

Макар и да не става въпрос за категорично закриване на бранда, бъдещето на BCBG не изглежда обещаващо, освен ако, разбира се, не успеят да модернизират стратегията си по начин, отговарящ на динамичната модна сцена и новопридобитите шопинг навици на потребителите.

#grabyourwallet

В резултат на временната забрана на Тръмп за навлизане на имигранти от седем мюсюлмански държави, се роди бойкотът #grabyourwallet, състоящ се в отбягването на всички бутици в САЩ, предлагащи стоки, обвързани по един или друг начин с Тръмп и семейството му. От цялата тази история, разбира се, страда предимно голямата дъщеря на новоизбрания Президент Тръмп. Иванка е собственик на модната линия Ivanka Trump, която се продава в немалка част от известните вериги магазини в страната, включително и Nordstrom, Neiman Marcus, Lord & Taylor, Macy's, Bloomingdale's и още други.

Nordstrom и Neiman Marcus дори преди дни обявиха, че спират зареждането на линията Ivanka Trump поради спад в продажбите, но според слухове при Nordstrom причината не е само тази. Три дни преди обявяването, собствениците на веригата и братя Питър, Ерик и Блейк, изпращат писмо до всичките си служители, в което наблягат на значимостта и приноса на имигрантите в изграждането на фирмата: "Когато Джон В. Нордстром е дошъл в САЩ като имигрант, той е получил възможността да изгради успешен и щастлив живот. Нашето скромно начало, работната ни етика и благодарност за отговорниците за поставянето на културните основи на компанията ни такава, каквато е днес."

More All fashion