Следва

Fashion battle: Midi VS Mini

Наталия Водянова представя Conscious Exclusive на H&M

Рециклирани крайбрежни отпадъци се превръщат в текстил в новата колекция Conscious Exclusive на H&M!...

All fashion преди 7 години

Рециклирани крайбрежни отпадъци се превръщат в текстил в новата колекция Conscious Exclusive на H&M!

Колекцията предлага иновативни решения в сферата на устойчивостта и стила: тя включва новаторския устойчив материал BIONIC® – рециклиран полиестер, изработен от пластмаса от крайбрежни отпадъци. Фината материя, използвана за сложната плисирана рокля, демонстрира колко естествено е най-добрите модели да бъдат отговорни към околната среда.

Супермоделът и филантроп Наталия Водянова пък е звездата на тазгодишната кампания за Conscious Exclusive, като това е първото й сътрудничество с H&M.

"Горда съм, че ще участвам в кампанията! Невероятно е да видиш предимствата на устойчивите материи, използвани в колекцията, които гарантират по-устойчиво бъдеще за цялата модна индустрия", искрена е красавицата.

Conscious Exclusive е колекция от изискани дрехи, които отбелязват настъпването на новия сезон. Освен цялостна линия за жени и официални облекла за мъже, колекцията за първи път предлага детски модели, както и три аромата Conscious Exclusive, съставени от органични масла. Колекцията ще се предлага от 20 април в около 160 магазина на H&M по целия свят, както и онлайн. В България, дамската и детска колекция ще откриете в магазин H&M на бул. Витоша 6 и онлайн, а мъжката ексклузивно онлайн на hm.com.

More All fashion