Следва

Dare U: Феминизъм до дупка!

Fashion battle: Midi VS Mini

Не обичаме да воюваме, особено помежду си, но в името на забавлението, наречено Мода, днес организираме традиционен Fashion Battle...

All fashion преди 7 години

Не обичаме да воюваме, особено помежду си, но в името на забавлението, наречено Мода, днес организираме традиционен Fashion Battle. Двама от редакторите запрятат ръкави и влагат доза хумор и много любов, за да покажат как изглежда в техните очи идеалната пола.

Даваме жокер, че двата избора са колкото различни, толкова и еднакви, но именно това, надяваме се, очарова.

Габриела

Черната миди пола е незаменим елемент в гардероба. Подходяща е за всеки един сезон при правилен стайлинг и е особено необходима за преминаването между сезони и тенденции. А предстоящите два месеца се очертават точно такива - зимните колекции абсолютно вече не важат, но пък и времето не позволява почти никакви експерименти с пролетни находки. И тук на помощ идва черното миди - в комбинация с пухкав оувърсайзд пуловер и супер тренди отворени сатенени обувки, резултатът е страхотен!

Пола Carven от 568 лв. на 284 лв.
Пуловер Designer's Remix 441 лв.
Обувки H&M 65 лв.

Миглена

Избирам да се пробвам с мини дължини. Винаги съм имала проблем с тях и съм мислила, че пола над коляното в никакъв случай не е за мен. Освен това овърсайз пуловерът върху нея стои толкова добре, че вече нямам съмнения, simple layering, но пък доста ефектен.

Анкета

Коя пола бихте предпочели?

More All fashion