Следва

Ласка от природата

Dare U: Феминизъм до дупка!

Како вече споменахме, тениските с надписи ще бъдат особено актуални през новия пролетно-летен сезон...

All fashion преди 7 години

Како вече споменахме, тениските с надписи ще бъдат особено актуални през новия пролетно-летен сезон. А кога не са били всъщност? С разрастването на Tumblr общността, стана особено популярно да носиш тренди фраза на преден план.



Тази година обаче тениските с надписи имат мисия. И тя е поднесена с остроумната, често хаплива ирония на феминизма, целеща да подбуди размисъл по важни за правата на жените въпроси и наболели проблеми в съвременното общество. Някои са с откровено политически слогани, други пък са забавни.

Но е факт, че дори Мария Грация Кюри ги включи към колекцията на Dior. Всъщност на модния подиум се появиха много повече от очакваното – има ги при Haider Ackermann, House of Holland, Michael Kors.

А вие ще се осмелите да я носите? Отговорите в анкетата долу>>>


Анкета

А вие ще се осмелите да носите тениска с феминистки надпис?

More from View Sofia

Кой как избра да се рекламира: копринено-перфектна Хейли Бийбър за Victoria's Secret

All fashion преди 2 години

24-годишната Хейли Бийбър, иначе казано, съпругата на Джъстин и може би най-популярният и търсен модел в света в момента, е новото лице на известната марка за бельо Victoria's Secret. В чисто новата рекламна кампания виждаме дълги до умопомрачение крака, чувствена талия, готини гърди и едно красиво, нахално и младо лице на момиче, на което светът е буквално в краката. 

Олив Юниак вдигна сватба в розово на Острова - пищност, артистизъм и интелигентни правила за един великолепен празник

All fashion преди 1 година

Докато планират лятната си сватба в Лондон, Олив Униаке и съпругът й Дейн Енсли си поставят седем „задължителни условия за готина сватба", до едно изключително полезни, освен приятни.   

More All fashion