Следва

Ето кой печели "Гениалната приятелка" на Елена Феранте

Turkish Airlines и София–Истанбул и обратно за 200 лева!

От 30 януари Turkish Airlines зарадва клиентите си и пусна промоционални двупосочни билети София – Истанбул на цена от 109 евро...

All About Life преди 7 години

От 30 януари Turkish Airlines зарадва клиентите си и пусна промоционални двупосочни билети София – Истанбул на цена от 109 евро.

Специалната оферта ще е валидна до 19 февруари 2017 г. Българските пътници ще могат да пътуват и да се насладят на красотата на турския град в периода от 10 февруари до 30 април тази година.

Промоционалните полети ще се осъществяват два пъти дневно, с продължителност от 1 ч и 30 мин. Пътниците ще имат възможност да се насладят на професионалното обслужване и услуги на борда на Turkish Airlines в икономична и в бизнес класа.

„Винаги сме се стремели да предлагаме на нашите клиенти възможно най-добрите полети и да ги окуражим да пътуват и опознаят различни страни и култури. Именно затова сега предлагаме на българските пътници да пътуват до Истанбул на ексклузивни цени. Подготвяме и други специални оферти за годината, така че клиентите ни могат да следят за тях“, коментира Билал Арпаджъ, Генерален директор на Turkish Airlines за България.

More All About Life